Relax met Wijzonol muurverven

Gratis muurverf en dagje wellness!

Een snelle metamorfose van je interieur? Doe als de vakman en gebruik een verf die meewerkt: fijn strijkt, perfect dekt en lekker opschiet. Wijzonol.

Wijzonol is het merk van de professional. Omdat wij weten wat de vakman belangrijk vindt: een vlotte verwerking voor hemzelf en een blijvend mooi resultaat voor zijn klant. Dat wil je als doe-het-zelf schilder natuurlijk ook! Alle Wijzonol actiemuurverven zijn goed dekkend, gemakkelijk te verwerken, sneldrogend en geschikt voor wanden en plafonds. En omdat je zo snel klaar bent, kun je direct “Relaxen” met het gratis dagje Wellness.

In de maanden februari en maart krijg je bij aankoop van 10 liter Wijzonol Muurverf op kleur* 2,5 liter Wijzonol Muurverf op kleur* èn een dagje Wellness t.w.v. € 32,50 gratis.

Actievoorwaarden:

  • OP=OP
  • De actie geldt voor de Wijzonol Muurverf Mat, Extramat, Zijdeglans en Muurverf Buiten.
  • De gekochte verf kan in iedere gewenste kleur gemaakt worden.
  • De actie loopt van 1 februari tot en met 31 maart 2017.
  • Om voor de gratis verf & dagje wellness in aanmerking te komen, dient de voucher volledig ingevuld worden ingeleverd bij een deelnemende winkel (zie onder).

Meedoen? Download de actievoucher!

Print de actievoucher uit, vul deze in en ga naar de Wijzonol winkel (zie hieronder voor de dichtstbijzijnde winkel). Koop de Wijzonol verf, lever de ingevulde bon in en ontvang de gratis verf en Wellness cadeaubon.

Download de actievoucher

Deelnemende winkels