Lak aan het weer
met Wijzonol

Het beste voor buiten! GRATIS grondlak èn een professionele kwast* bij aanschaf van 2 liter Wijzonol buitenlak

Buiten schilderen? Kies een verf die ons klimaat optimaal trotseert: de oerhollandse buitenverf van Wijzonol. Hét merk van de professionele schilder. Met Wijzonol heb je lak aan het weer!

Waarom de professionele schilder kiest voor Wijzonol? Vanwege de ongecompliceerde verwerking en het blijvend mooie resultaat. Dat wil je natuurlijk als doe-het-zelf schilder ook. Geen moeilijk gedoe maar een kwaliteitsverf met een goede vloei die zorgt voor superstrak schilderwerk met een ongekend lange levensduur. Perfect dekkend dus dat schiet lekker op. Zeker als je ook nog met zo’n fijne professionele kwast werkt. Zo wil iedereen wel schilderen. Jij toch ook?

Actievoorwaarden

  • OP=OP
  • De actie geldt voor volgende buitenlakken: Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak, Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak, Wijzonol Dekkend Hoogglanslak.
  • De actie geldt voor de volgende grondlakken: Wijzonol LBH Grondlak HV en Wijzonol Dekkend Grondlak.
  • De gekochte verf kan in iedere gewenste kleur gemaakt worden.
  • De actie loopt van 15 april 2017 tot en met 17 juni 2017.
  • Vouchers kunnen alleen volledig ingevuld worden ingeleverd bij de deelnemende winkels hieronder.

Meedoen? Download de actievoucher!

Print de actievoucher uit, vul deze in en ga naar de Wijzonol winkel (zie hieronder voor de dichtstbijzijnde winkel). Koop de Wijzonol verf, lever de ingevulde bon in en ontvang de gratis grondlak en professionele kwast.

Download de actievoucher

Vind een deelnemende winkel in de buurt