Tot 20% besparen op onderhoud van schilderwerk?

LBH SDT Ultra Hoogglanslak: tot 12 jaar buitenduurzaam

De levensduur van buitenschilderwerk is afhankelijk van veel factoren, waaronder lokaal klimaat, omgeving en situering. Aan de kust waar de wind, zout en zand vrij spel hebben, heeft schilderwerk veel meer te verduren dan op elders een beschutte windluwe schaduwplek. De vermelde buitenduurzaamheid van een verf is daarom altijd een gemiddelde. Maar het is wel degelijk mogelijk om de levensduur van een verfsysteem procentueel te verhogen. Daarom durven wij met een gerust hart te stellen dat Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak 20% langer mee gaat dan andere verfsystemen. Waar dan ook.

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Onder gunstige omstandigheden is een levensduur tot 12 jaar geen uitzondering. Dat heeft alles te maken met de innovatieve Super Durable Technologie, die speciaal ontwikkeld is om bescherming te bieden tegen de sterk wisselende weersinvloeden die het Nederlandse klimaat kent. Een unieke combinatie van grondstoffen zorgt voor een ongekend hoge aanvangsglans, die bovendien heel lang stand houdt. En hoe langer het glansbehoud, hoe langer de levensduur.

Wijzonol Levensduurverwachting Tool

Benieuwd wat dit spraakmakende verfsysteem voor úw vastgoed betekent? Dat kunnen we u precies laten zien met de Wijzonol Levensduurverwachting Tool. Een webbased programma, dat de levensduur van een verfsysteem voor een specifiek object nauwkeurig berekent op basis van situering, lokaal klimaat, kleurkeuze en prestatie-indicatoren zoals glansverloop. Hierdoor is het mogelijk om het optimale verfsysteem inclusief de meest geschikte kleuren te selecteren voor ieder afzonderlijk pand of complex.

Meer weten over deze tool en Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak? Bel voor een afspraak met 038 - 429 11 00 of neem online contact op.

Bekijk hier meer informatie over:

Wijzonol Levensduurverwachting Tool Wijzonol LBH SDT Ultrahoogglanslak
De beste keuze voor commercieel schilderwerk