Frosty Softness

Wijzonol Trend Corner

FrostySoftness met de vergrijsde neutralen (TC16008, BC504 en BC501) als basis voor dit grafische inspiratiebeeld. Het lijnenspel van het karpet komt terug in de lamp en de bloemen. De zachte pastelkleuren (TC15001, TC15002 en Pearl Metallic) geven de warme touch aan deze inspiratie.

Wijzonol Trend Corner

De cosy fifties bank in pastelblauw met een contrastknoop in oker doet het goed tegen de strakke vlakken in pastelkleuren (TC15001 en TC15002), Pearl Metallic en grijs BC504). De roze accessoires en bloemen weerspiegelen de combinatie van koel & warm, design & comfort.

Wijzonol Trend Corner

Lila en messing zijn dè combinatie van de komende lente in het interieur. In deze setting vertaald door de wand een mooie lila kleur (TC16007) te geven en het messing terug laten komen in de accessoires. Het grafische in de verschillende accessoires wordt gecombineerd met de zachte materialen van het plaid en het kleed, de blank houten kleur van de kast en de rotan stoel. De mix van fifties-vormen geven dit inspiratiebeeld ook een retro-gevoel.

Wijzonol Trend Corner

Pastel en zachte ronde vormen versus harde hoekige lijnen en materialen geven dit beeld hun balans. De mix in pastellen zijn verrassend in combinatie met het blanke hout van het tafeltje.

Wijzonol Trend Corner

Lila (TC16007) en Grijs (BC504) zijn de basiskleuren van deze ruimte, door de donkere betonnen vloer is de combinatie niet te zoet en pastelkleurig. De organische vormen van de meubels geven dit interieur een zacht en aangenaam gevoel. De grafische patronen maken deze sfeer compleet.

terug naar Trend Corner
terug naar Trend Corner
Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox? schrijf je in