Gras & klei

Wijzonol Trend Corner

De rechte vormen van de bank, tapijt en blokken klei en hout vormen de basis van dit interieur. Het inzetten van de ronde vormen d.m.v. de vazen en lampenkap, maken dat het een spannend geheel wordt. Echt van nu! Op de wand een combinatie van vergrijsde groenen: TC16017 en TC16018.

Wijzonol Trend Corner

De mix van allerlei natuurlijke materialen in een creatief 70-ties gevoel. De terugkeer van sisal en touw versterken dit nieuwe interieur.

Wijzonol Trend Corner

Linnen, sisal, papier, hout en keramiek in een natuurlijke interieursfeer. De lamp met marmeren voet is van Zuiver, de papierpulp vaas is van Serax. Het tye-dye-effect op het kussen past goed bij deze trend in natuurkleuren.

Wijzonol Trend Corner

Gras en klei in natuurlijke tinten en materialen, de mix tussen ronde en rechte vormen maken het spannend. Hard en zacht lopen naadloos in elkaar over, de okerwand (TC16016) ondersteunt alle natuurlijke interieurstukken.

Wijzonol Trend Corner

Kleur inspiratie voor het interieur, de kleuren van kleiblokken passen heel goed in een contrastrijk interieur, kies een aantal kleuren voor een natuurlijk ogende woonomgeving.

Wijzonol Trend Corner

Mooie gedroogde blokken klei in diverse kleuren, als stilleven tegen een natuurlijke oker wand (TC16016). De houten sidetable maakt deel uit van dit natuurlijke tafereel.

Wijzonol Trend Corner

Decoratief, handig & betaalbaar zijn deze handgeschilderde blokken. Voor accessoires, een stapel boeken of om op te zitten. Eenvoudig te schilderen met een roller in iedere gewenste kleur. Op deze blokken hebben wij TC16017 en TC16019 gebruikt.

Wijzonol Trend Corner

Keramiek in allerlei verschijningen; grof, glad, en glanzend, mat en strak, handgemaakt. De linnen draperie in tye-dye effect en de betonnen stoel versterken het artisanale gevoel.

terug naar Trend Corner
terug naar Trend Corner
Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox? schrijf je in