Licht & lucht

Wijzonol Trend Corner

Strepen, spijlen, penkrassen en ribbels; zoek in diverse interieurstukken overeenkomsten en de styling wordt heel krachtig! Kurk tafeltje in de vorm van een flessenkurk.

Wijzonol Trend Corner

Het bleke, fragiele kleurpalet van licht en lucht, vraagt om een mix aan materialen. Hier een zacht leren fauteuil in combinatie met beton, metaal en bruin glas en metaaldraad.

Wijzonol Trend Corner

Het grafische interieur in softe tonen. Vorm voert hier de boventoon, de interieurstukken hebben allemaal een sterke geometrische vorm. De poster is van Ferm Living.

Wijzonol Trend Corner

De cutting-edge (naden naar buiten verwerkt) techniek van de leren stoel, gaat mooi samen met de nonchalant gezaagde decorstukken in ovale en ronde vormen. Ook de ruwe kant van het tapijt is hierbij uitgezocht, dit geeft het breekbare kleurpalet meteen pit!

Wijzonol Trend Corner

Vormentaal en kleur maken dit tot een actueel interieur. Het bleke roze neutrale hout met de witte spijlenstoel verraden het Scandinavische design. De lap stof met penkras dessin is van Ferm Living.

Wijzonol Trend Corner

Modern Scandinavisch gevoel door het gebruik van actuele materialen: kurk, koper en keramiek. De schroefvaas is van Seletti voor Diesel.

Wijzonol Trend Corner

Zacht lichtroze en heldergeel is een actuele kleurcombinatie van dit seizoen. De led lamp is van Fatboy en de kandelaar van Normann Copenhagen.

terug naar Trend Corner
terug naar Trend Corner
Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox? schrijf je in