Stadse neutralen

Wijzonol Trend Corner

Zwart en wit als klassieke combinatie, maar in een eigentijdse vertaling. Het grafische spel van de schilderijlijsten zet zich door in de rest van de styling; tapijten, draadstoelen, dessins en grafieken van donkerhout. De witte muur zorgt voor een rustige basis.

Wijzonol Trend Corner

Juist hier zorgt het messing voor glamour en het hout voor de warme uitstraling.

Wijzonol Trend Corner

Wit wordt hier als basis voor het interieur gebruikt. Met accessoires en meubels in donkere en houttinten ontstaat er een spannend, warm geheel. Hier en daar een messing detail zorgt voor glamour.

Wijzonol Trend Corner

Blauw als vernieuwer voor de muur, geeft dit interieur een intieme sfeer. Donkere houten leersoorten geven een gevoel van de jaren 60, en de grafische zwart-wit prints brengen je weer in het hier en nu!

Wijzonol Trend Corner

Subtiele zwart-wit dessins, in een donkere neutrale omgeving zorgen voor een modern klassiek gevoel. Het gebruik van roodkoper en hout, geven warmte aan dit interieur!

Wijzonol Trend Corner

De matte grijs-blauwe muur geeft de schilderijlijsten in bruin, mosgroen en zwart, de perfecte moderne achtergrond. De combinatie van de industriële omgeving (betonvloer en zinken pilaren) en klassiek jaren 60 meubilair zorgen voor de stoere stadse twist!

Wijzonol Trend Corner

Het neutrale kleurpalet met zwart en blauw als basis. Door met verschillende mat en glans gradaties te werken, ontstaat een spannend geheel. Matte muurverf, zijdeglanzend tafelblad en glanzend keramiek en glaswerk.

terug naar Trend Corner
terug naar Trend Corner
Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox? schrijf je in