Tropic & Tribal

Wijzonol Trend Corner

Denk aan tropische oorden als Haïti! Harde tropische kleuren in de mix, het ongeschuurd hout in felle kleuren maken het tot een zomerse trend! Makkelijk zelf te maken. Rol de ruwe planken met een bijna droge verfroller voor het juiste effect.

Wijzonol Trend Corner

De rozenkelim en het felroze rood vormen de basis voor dit exotische interieur. Er wordt veel met print op print gewerkt. Niets is te gek!!! Het grafische kussen is van Hay.

Wijzonol Trend Corner

Hawai, Haïti en andere tropische oorden zijn de inspiratiebron voor dit exotische interieur. Een kleurenmix in frisse zomerse tinten, exotische styling door het gebruik van tropische vruchten, cactussen, en de mix van design en etnische stukken.

Wijzonol Trend Corner

Doorgeschuurd effect op je sidetable. Schilder in dunne lagen 3 kleuren op de tafel, laat goed drogen en ga met verschillend grof en fijn schuurpapier, over de 3 lagen heen. Schuur de kleuren tevoorschijn, en maak een goede verdeling over de gehele tafel. Contrast in kleuren werkt heel mooi.

Wijzonol Trend Corner

Grote bladmotieven, diverse groentinten en een exotisch botanisch gevoel d.m.v. planten, vruchten en streepdessins, dit zorgt voor een exotisch interieur! Op de wand wordt dit versterkt door het varenbehang te combineren met de intense groene verfkleur (G20260).

Wijzonol Trend Corner

De bamboestoel is terug van weggeweest, hier met een moderne Afrika print kussen van Hay. De cactussen van keramiek, van het merk Serax, zijn een hit; vooral in combinatie met echte cactussen.

terug naar Trend Corner
terug naar Trend Corner
Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox? schrijf je in