Ga NU voor quality time!

De Wijzonol Duinrelldag

De afgelopen maanden kon er bij aanschaf van LBH lakken van Wijzonol gespaard worden voor gratis entreevouchers voor Duinrell. Hiermee willen wij jullie bedanken voor het gebruik van Wijzonol en het harde werken. Op zaterdag 14 september verwelkomen wij jullie en jullie families graag voor een gezellige familiedag in attractiepark Duinrell! Onderstaand lees je meer informatie over deze dag.

Hoe verruil ik mijn entreevoucher voor een toegangsticket?
Je kunt je entreevoucher op zaterdag 14 september 2019 inwisselen bij de ingang van het park. Je kunt je melden bij de Wijzonol balie, deze staat voor de entree van Duinrell.

Heb ik met mijn toegangsticket ook toegang tot het Tikibad?
Een kaartje voor het Tikibad is niet inbegrepen bij de entreevoucher. Mocht je ook een bezoek willen brengen aan het Tikibad, dan wordt de volgende toeslag gehanteerd:

 • € 5,50 voor eenmalig 2 uur toegang;
 • € 6,50 voor eenmalig 3 uur toegang;
 • € 7,50 voor eenmalig onbeperkt toegang.

Kaartjes voor het Tikibad zijn te koop bij de kassa van het Tikibad.

Wat zijn de openingstijden van Duinrell op 14 september?

Attractiepark: 10:00 - 18:00
Tikibad: 10:00 - 22:00

Zijn er kluisjes op het park beschikbaar?

Ja, er zijn kluisjes / lockers aanwezig op het attractiepark en in het Tikibad. Hier kun je je spullen in opbergen. Kluisjes zijn te huur vanaf € 0,50.

Actievoorwaarden

 • De entreevouchers voor Duinrell zijn alleen op zaterdag 14 september 2019 geldig en in te wisselen voor entreekaarten bij de Wijzonol balie voor de entree van Duinrell.

 • De vouchers en entreekaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Een kaartje voor het Tikibad is niet inbegrepen bij de entreevoucher. Mocht je ook een bezoek willen brengen aan het Tikibad, dan wordt de volgende toeslag gehanteerd:

  € 5,50 voor eenmalig 2 uur toegang
  € 6,50 voor eenmalig 3 uur toegang
  € 7,50 voor eenmalig onbeperkt toegang

  Kaartjes voor het Tikibad zijn te koop bij de kassa van het Tikibad.