fbpx

Bouw- en Woonwarenhuis Boer uit Staphorst winnaar etalagewedstrijd

De ‘Pot met Goud’ actie die Wijzonol begin 2014 is gestart, leeft in Nederland en bij de deelnemende Wijzonol winkels. Op de Facebookpagina van Wijzonol stromen de foto’s binnen van rijk versierde etalages waarin de actie de aandacht trekt. Met de ‘Pot met Goud’ winkelcommunicatie middelen werd iedere deelnemer uitgedaagd om hun winkel zo mooi mogelijk te maken en een stukje ‘eigen gouden fantasie’ te creëren.

De medewerkers van Boer Staphorst zijn niet alleen aan de slag gegaan met de aangeleverde materialen, maar hebben ook een eigen creatie gemaakt in de vorm van een gouden verfplas. De presentatie valt op bij de bezoekers. Deze staat precies bij de ingang van het bouw- en woonwarenhuis aan de Achthoevenweg in Staphorst. Naast verf verkoopt Boer Staphorst ook keukens, sanitair en andere bouwmaterialen.

Actie ‘Vind je pot met Goud’

De vinder van een ‘ Pot met Goud’ maakt kans op mooie prijzen waaronder de hoofdprijs; 2000 euro aan Wijzonol verf inclusief een schilder. In totaal zijn er 56 ‘Potten met Goud’ verspreid onder de deelnemende Wijzonol winkels. Ze zitten ‘verstopt’ in het assortiment Wijzonol Alkyd Interieurlakken. Elke vinder dingt mee naar één van de zesenvijftig (hoofd)prijzen van 2000, 1000, 450, 250 en 100 euro aan Wijzonol verf of interieuradvies. De eerste drie winnaars krijgen voor het winnende bedrag ook een schilder erbij www.vinddepotmetgoud.nl

Prijs voor de Wijzonol winkels

De beloning voor Boer Staphorst is een pallet Wijzonol Duurzame Plafondlatex 7 liter. Deze pas geïntroduceerde duurzame muurverf is precies genoeg voor een gemiddeld woonkamerplafond in Nederland, zonder verfrestanten over te houden.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Reviews over
Bouw- en Woonwarenhuis Boer uit Staphorst winnaar etalagewedstrijd

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.