fbpx

Ga voor een authentieke en sfeervolle uitstraling in je interieur

Helemaal volgens de laatste interieurtrends: kalkmatte muurverf. Wijzonol introduceert per november haar nieuwe kalkmatte muurverf, verkrijgbaar in de betere verfspeciaalzaak. Creëer die authentieke en sfeervolle uitstraling op je wand met het aanbrenggemak van een moderne muurverf.

Het authentiek kalkmat uiterlijk bereik je door de muurverf aan te brengen met een blokkwast of door direct na het rollen de natte verflaag door te strijken met een blokkwast. De Wijzonol Kalkmat Muurverf is ontwikkeld volgens de laatste technologie en is volledig op basis van een bindmiddel van hernieuwbare grondstoffen. Hiermee bespaar je met iedere 10 liter muruverf 1,5 kilo aan fossiele grondstoffen. De muurverf voldoet bovendien aan alle eisen van nu: gemakkelijk aan te brengen, afwasbaar en overschilderbaar.

De sfeervolle uitstraling doortrekken naar je kozijnen, deuren en meubels?

Dat kan met de Wijzonol Matlakken. Deze matlak is zowel in een terpentineverdunbare als in een waterverdunbare variant te koop.Geef je houten meubels en accessoires een matte finish en pimp ze in iedere gewenste kleur. Ook je kozijnen of deuren kun je prima verven met de Wijzonol Matlak.

Kleuren van 2015

De nieuwste trendkleuren komen nog beter tot hun recht in de matte uitstraling van de Kalkmat productuen van Wijzonol. Lichte pastellen, grijstinten vaak met een nostalgische sfeer met veel bloemdessins. Ruwe gepleisterde muren in onverwachte heldere tinten met accessoires van keramiek. Stoere en eenvoudige kleuren door combinatie van natuurlijke materialen. Combineer het betongrijs met de felle jaren ’80 kleuren. Stuk voor stuk actuele trendcombinaties die passen bij de authentieke, warme, stijlvolle sfeer en gevoel.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Ga voor een authentieke en sfeervolle uitstraling in je interieur

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.