fbpx

Marlies van Wijhe in debat bij viering van 200 jaar Koninkrijk

Nederland is jarig. 200 jaar! Aanstaande zaterdag wordt dit gevierd met een groots evenement in Maastricht, waarbij Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima en andere belangrijke internationale gasten aanwezig zijn. Het thema is “Hello World’ waarin onze handel, cultuur en politiek centraal staan. Het programma begint om 14.30 uur met een muziek- en kunstmodespektakel gevolgd door een internationaal congres in het Theater aan het Vrijthof.

Marlies van Wijhe gaat samen met Frans van Houten (Philips) en Feike Sijbesma (DSM) in debat met zakenrelaties in het buitenland. Het debat staat onder leiding van Diana Matroos en Rens de Jong (presentatoren BNR / RTLZ). Tijdens dit onderdeel wordt Nederland een spiegel voorgehouden. Hoe ziet het buitenland Nederland? Wat is onze rol op het wereldtoneel?

Het congres is live via YouTube, NPO Nieuws en L1 te volgen. Van 19:00 tot 19:25 uur zendt de NOS de hoogtepunten van de dag uit.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Marlies van Wijhe in debat bij viering van 200 jaar Koninkrijk

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.