fbpx

Op afstand blijven wij in beweging

Als duurzaam bedrijf draait het bij Koninklijke Van Wijhe naast verf om mensen. Wij werken met veel mensen en voor veel mensen. En dat willen wij als familiebedrijf blijven doen. Dichtbij onze relaties blijven staan. In deze tijd doen we al het mogelijke om iedereen te voorzien van informatie, advies, producten en diensten.

De aangescherpte regels van de overheid vragen nog meer aanpassingsvermogen van iedereen. Wij doen ons uiterste best om schilderend Nederland te blijven helpen om al het schilderwerk te blijven uitvoeren. Tot nu toe gaat dat goed en dat willen wij graag blijven doen.

Doorgaan met wat je graag doet. Wij realiseren ons dat dit lang niet voor iedereen in Nederland geldt en dat dit grote impact heeft op het leven van vele huishoudens. Laten wij elkaar helpen in deze zware tijden. Op afstand blijven wij in beweging. Samen komen wij verder. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Namens onze hele verf familie, Koninklijke Van Wijhe Verf

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Reviews over
Op afstand blijven wij in beweging

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.