fbpx

Wijzonol start 2014 met samenwerking VVBHusan

Zwolle, 6 februari 2014 – Een verandering van visie op de verfmarkt in beweging hebben geleid tot een aanpassing in ons distributiebeleid van Wijzonol Bouwverven. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle samenwerking met VVBHUSAN.

VVBHUSAN is een professionele verfgroothandel met 12 vestigingen in Brabant en Limburg en biedt een compleet assortiment bouwverven, industriële verven, wand- en vloerafwerking producten en gereedschappen. Naast deskundig technisch advies, kan VVBHUSAN BV ondersteuning bieden in elke fase van een project.Dit betekent dat de samenwerking met Driessen Verf per direct en met Felix van der Putten Verf per 1 april 2014 eindigt. Tot deze tijd kan de schilder bij Felix van der Putten Verf voor het vertrouwde professionele Wijzonol assortiment terecht. Om een goede overgang te bewerkstelligen zal Wijzonol daarnaast vanaf heden bij VVB Husan in Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Raamsdonkveer en Breda verkrijgbaar zijn.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Wijzonol start 2014 met samenwerking VVBHusan

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.