fbpx

Winnaar wildcard Van Wijhe Verf voor de Nudge Leadership Challenge 2015 bekend

De wildcard voor de Nudge Leadership Challenge die door Van Wijhe Verf uit Zwolle ter beschikking is gesteld is vergeven. De jury heeft unaniem besloten alle drie de finalisten af te vaardigen voor de Nudge Leadership Challenge! Hiermee krijgen de drie deelnemers toegang tot een uniek evenement op 18, 19 en 20 september a.s.

Presentaties

De jury bestaande uit Willem Lageweg, directeur MVO Nederland, Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer bij Tony’s Chocolonely en Marlies van Wijhe, Algemeen Directeur Van Wijhe Verf, was het unaniem eens over het feit dat alle drie de finalisten een goede en aansprekende presentatie hebben gegeven. ‘We vonden het idee en de manier van overbrengen van Erin van Grinsven van Logchies Renovatie en Onderhoud, het meest aansprekend’. Echter de presentaties en het enthousiasme van Stefan Loos van de ToekomstGroep en Niek Slots van Weijman Vastgoedonderhoud waren ook dermate aansprekend dat we unaniem besloten hebben alle drie de finalisten af te vaardigen voor de Nudge Leadership Challenge. Deze zal plaatsvinden op 18, 19 en 20 september aanstaande.

Over Nudge

Nudge is een duurzaamheidsplatform met meer dan 43.000 leden en in 2010 opgericht door Jan van Betten, voormalig CEO van Reed Elsevier in Duitsland. Nudge staat voor ‘New Union for the Development of a Green Economy’ en streeft naar een duurzame samenleving, door initiatieven van particulieren en bedrijven op allerlei manieren te verbinden, versterken en versnellen. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse Nudge Leadership Challenge. Deze heeft als doel om de volgende generatie leiders te inspireren en samen te brengen in een netwerk van organisaties die willen bijdragen aan duurzaamheid. In drie dagen tijd worden deze jonge professionals uitgedaagd en gaan ze de competitie aan om te laten zien dat ze daadkracht, visie en moed hebben om de juiste beslissingen te nemen als het gaat om duurzaamheid. Zie ook www.nudge.nl.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Winnaar wildcard Van Wijhe Verf voor de Nudge Leadership Challenge 2015 bekend

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.