Wijzonol introduceert Verftechnisch advies app voor schilders

Tuesday, 23 May 2017

Met de Wijzonol Verftechnische Advies app maakt de schilder ter plekke een compleet verfadvies, gebaseerd op dezelfde methodiek en data die de verffabrikant hanteert bij het opstellen van uitgebreide verftechnische adviezen. De input voor de app is in de afgelopen decennia verzameld door de eigen verftechnische adviseurs van Wijzonol.

Advies met eigen naam en logo

De schilder kan met de Wijzonol verfadvies app een werk opnemen en ter plekke verwerken tot een verftechnisch advies ter onderbouwing van een prijsopgave. Via een eenvoudige vraag- en antwoordstructuur worden alle bouwdelen ingevoerd met een foto via de smartphone en op basis van de gekozen afwerking en kleur voorzien van een beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Als alle onderdelen zijn ingevoerd worden de beschrijvingen samengevoegd tot één overzichtelijk verftechnisch advies met foto’s. Desgewenst kan de schilder meteen ook zijn prijs voor het werk toevoegen. Het advies wordt gepersonaliseerd met de bedrijfsnaam en het logo van de schilder en is klaar om te printen of mailen naar de opdrachtgever.

Professionele knowhow en profilering

Wijzonol wil met deze app de zelfstandige schilder en kleinere applicatiebedrijven laten delen in de professionele knowhow waarover het bedrijf beschikt. Met behulp van de app kan de gebruiker zich profileren als de professional die hij is en de particuliere opdrachtgever op een heldere wijze inzicht geven in de uit te voeren werkzaamheden. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de APP Store en Google Play of kijk op www.wijzonol.nl/professioneel voor meer informatie!

Meer nieuws

Inzicht in de jaarlijkse CO2-footprint van verf met de Wijzonol Levensduurverwachting Tool

Wijzonol Bouwverven helpt opdrachtgevers en onderhoudsbedrijven bewuste keuzes te maken om het onderhoud van schilderwerk te verduurzamen. In de Wijzonol Levensduurverwachting Tool, waarin per object de onderhoudscycli van verschillende verfsystemen inzichtelijk zijn, is nu ook de CO2-footprint inzichtelijk.

In hoeverre zegt het biobasedgehalte iets over de werkelijke duurzaamheid van een verfproduct?

Eisma’s Schildersblad ging in gesprek met een aantal deskundigen. Ook met onze collega Ron Hulst, Manager R&D bij Koninklijke Van Wijhe Verf.

Doe mee met de Wijzonol Bloemen Zaaiwedstrijd voor Zwolse basisschoolleerlingen

Wijzonol organiseert de ‘Wijzonol Bloemen Zaaiwedstrijd voor Blije Bijen’. Voor de wedstrijd zoekt Wijzonol enthousiaste Zwolse basisschoolleerlingen die mee willen helpen met het zaaien van miljoenen biologische bloemenzaden, om bijen aan meer voedsel te helpen. De wedstrijd gaat woensdag 22 april op de Nationale Zaaidag van start. Meld je nu aan en win biologische ijsjes voor je hele klas.

Wijzonol compenseert CO2 met klimaatbestendig bos in Het Nationale Park De Hoge Veluwe

ZWOLLE - Natuur en landschap zijn continu in beweging. Soms door natuurlijke oorzaken, maar vaak als gevolg van menselijke activiteit. De laatste jaren hebben verzuring en klimaatverandering een grote impact op de natuur. Deze veranderingen gaan zo snel en rigoureus, dat verschillende soorten dreigen te verdwijnen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe zet daarom diverse beheermaatregelen in om de effecten van verzuring op heidevelden en zandgronden tegen te gaan. Onlangs is er dankzij Wijzonol Bouwverven in het Park een stuk ‘klimaatbestendig bos’ geplant.

Op afstand blijven wij in beweging