Wijzonol introduceert Verftechnisch advies app voor schilders

Tuesday, 23 May 2017

Met de Wijzonol Verftechnische Advies app maakt de schilder ter plekke een compleet verfadvies, gebaseerd op dezelfde methodiek en data die de verffabrikant hanteert bij het opstellen van uitgebreide verftechnische adviezen. De input voor de app is in de afgelopen decennia verzameld door de eigen verftechnische adviseurs van Wijzonol.

Advies met eigen naam en logo

De schilder kan met de Wijzonol verfadvies app een werk opnemen en ter plekke verwerken tot een verftechnisch advies ter onderbouwing van een prijsopgave. Via een eenvoudige vraag- en antwoordstructuur worden alle bouwdelen ingevoerd met een foto via de smartphone en op basis van de gekozen afwerking en kleur voorzien van een beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Als alle onderdelen zijn ingevoerd worden de beschrijvingen samengevoegd tot één overzichtelijk verftechnisch advies met foto’s. Desgewenst kan de schilder meteen ook zijn prijs voor het werk toevoegen. Het advies wordt gepersonaliseerd met de bedrijfsnaam en het logo van de schilder en is klaar om te printen of mailen naar de opdrachtgever.

Professionele knowhow en profilering

Wijzonol wil met deze app de zelfstandige schilder en kleinere applicatiebedrijven laten delen in de professionele knowhow waarover het bedrijf beschikt. Met behulp van de app kan de gebruiker zich profileren als de professional die hij is en de particuliere opdrachtgever op een heldere wijze inzicht geven in de uit te voeren werkzaamheden. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de APP Store en Google Play of kijk op www.wijzonol.nl/professioneel voor meer informatie!

Meer nieuws

Koninklijke van Wijhe Verf wil in 2025 klimaatneutraal zijn

Koninklijke Van Wijhe Verf – producent van Wijzonol bouwverven - legt een ambitieus, duurzaam plan op tafel. Het bedrijf wil in 2025 al klimaatneutraal zijn. “Het gaat écht niet goed met het de biodiversiteit en de klimaatsverandering”, zegt CEO Marlies van Wijhe. “Er moet nú iets gebeuren.”

Koninklijke Van Wijhe Verf is ‘Best For The World 2019’

Verfemmers van 100% Post Consumer Recyclaat - Wijzonol De eerste verfemmer van 100% Post Consumer Recyclaat op de markt

De bedrijven Koninklijke Van Wijhe Verf, Dijkstra Plastics en Veolia Polymers hebben de handen ineengeslagen en komen met de eerste verfemmer, die gemaakt is van 100% Post Consumer Recyclaat (PCR). Daarmee zetten ze een belangrijke stap naar een volledig circulair systeem.

Wijzonol Happy Day 2019 Wijzonol op pad met een missie tijdens de Happy Day

Een glimlach op het gezicht bij honderden vakschilders. Dat was het effect van de Wijzonol Happy Day 2019 op dinsdag 21 mei. Ruim 100 collega’s van Koninklijke Van Wijhe Verf en partners van de verfgroothandels doorkruisten heel Nederland. Ze verrasten meer dan 1000 schilders met duurzame cadeaus en een groene boodschap.

Verduurzaming met de Wijzonol Ultra Lakken CO2 uitstoot verfsector hoog, klimaatdoelen haalbaar. Wijzonol roept schilders en fabrikanten op om nu in actie te komen

De Nederlandse verfsector stoot jaarlijks evenveel CO2 uit als een stad ter grootte van Zwolle. Door bijvoorbeeld te werken met kwalitatief betere verf kan die uitstoot fors omlaag gebracht worden. Dat blijkt uit onderzoek van advies- en ingenieursorganisatie Arcadis, uitgevoerd in opdracht van Koninklijke Van Wijhe Verf. De verffabrikant streeft ernaar om zelf al in 2025 klimaatneutraal te zijn en roept de verfsector op om dat voorbeeld te volgen.