fbpx

Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol, regio Noord-Holland (tussen Amsterdam en Den Helder) ga je samen met de Regio Manager aan de slag met het stimuleren van de verkoop bij verschillende vastgoed onderhoudsbedrijven. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol. Naast veel netwerken voor het stimuleren van de verkoop, voorzie jij klanten van  technische adviezen op gebied van verf. Dit doe je niet alleen natuurlijk, samen met de vastgoedadviseur voorzie jij in deze adviezen waardoor jij de verschillende disciplines in de markt samenbrengt! Tel daarbij op dat je in een organisatie komt te werken die al meer dan 100 jaar vernieuwend is in het maken dan verf, makkelijker kan een product niet verkopen toch? In het kort komen je werkzaamheden op het volgende neer:

  • Stimuleren van de verkoop, van vastgoedeigenaren en onderhoudsbedrijven tot aan groothandels. Jij zorgt voor een optimale relatie tussen alle partijen!
  • Als ambassadeur van het merk Wijzonol ben je niet alleen bezig met het onderhouden van relaties, maar ook actief bezig met acquisitie van schilders- en onderhoudsbedrijven en opdrachtgevers.
  • Je coördineert je samen met de vastgoedadviseur complexe, verftechnische vraagstukken. Hierbij zorg je voor adviezen en oplossingen.
Wij zijn op zoek naar een klant- en resultaatgerichte accountmanager

Een klant- en resultaatgerichte accountmanager die zelfstandig én in teamverband kan werken. Daarbij is het belangrijk dat je de Nederlandse taal foutloos beheerst (zowel mondeling als schriftelijk). Het is prettig wanneer je al ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare commerciële buitendienstfunctie. Ervaring binnen de verfbranche en/of ervaring binnen de bouw- en onderhoudsbranche zien we als een pré, maar wanneer deze kennis ontbreekt heb je er geen moeite mee om je de (verf)technische kennis snel eigen te maken.

Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding , bij voorkeur een commerciële opleiding. Om lange reisafstanden te voorkomen, vinden we het belangrijk dat je woonachtig bent in het gebied waar je aan de slag gaat.

Wie zijn wij

Ons bedrijf draagt al 4 generaties dezelfde naam. Door steeds te blijven vernieuwen zal die naam ook in de toekomst blijven bestaan. Wij zijn Koninklijke Van Wijhe Verf en zijn gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B Corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints en Ralston leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wat bieden wij
  • Salaris tussen € 43.000 en € 58.000 bruto (op basis van een fulltime dienstverband en ervaring)
  • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
  • 29 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen
  • Lease auto, laptop en een telefoon
  • Personeelskorting op verf
Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk Wijzonol en het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail, t.a.v. Marjolijn Bakker: mbakker@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Denise Klomp, Regiomanager Noord Oost/Noord Holland Nederland, op 06–5877 8045.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Accountmanager

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.