Applicatiebeheerder

Dit ga je bij ons doen

Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. zoekt een collega op de ICT afdeling die onze medewerkers ondersteunt bij het gebruik van onze IT diensten. Je bent digitaal vaardig en makkelijk in staat nieuwe applicaties jezelf eigen te maken. Je kunt problemen goed analyseren, prioriteren en oplossen. Als dat laatste niet lukt kun je goed communiceren met onze leveranciers om tot een oplossing te komen. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en daarin een servicegerichte houding hebt.

De gezochte applicatiebeheerder moet een goede kennis hebben van het onderliggende OS (Windows Server 2016) om zodoende een analyse te kunnen doen qua performance van de applicatie en mogelijke koppelingen met andere applicaties. Het zwaartepunt ligt bij het functionele aspect van de applicatie, waarbij nu deze kennis bij de key-users zit die verspreid is in de organisatie. Denk hierbij aan het correct laten functioneren van de verschillende c.q. nieuwe applicaties (waarbij testen ook een onderdeel is), databaseonderhoud, GUI onderhoud en gebruikersbeheer.

Er is veel interactie tussen de eindgebruikers, de ICT afdeling en de leveranciers. De vertaalslag tussen een gebruikersvraag naar de ICT omgeving moet eenvoudig gemaakt kunnen worden. De diepgaandere vraagstukken moeten helder bij de leveranciers neergelegd kunnen worden.

Wij zijn op zoek naar

De applicatiebeheerder waar naar op zoek zijn, beschikt over de volgende eisen:

  • Je hebt kennis van ERP systemen en in het bijzonder van Dynamics 365 (stevige pre)
  • Je bent in staat zijn om in processen te kunnen denken
  • Je bent flexibel en hebt een zelfstandige instelling
  • Je beschikt over oplossend vermogen en bent analytisch, accuraat en proactief ingesteld
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar

Je rapporteert aan de ICT Manager en je zal in een hecht team komen te zitten. Inhoudelijk zal je kunnen sparren met een senior applicatiebeheerder en een team van systeembeheerders. Er wordt een flinke mate van zelfstandigheid verwacht waarbij het delen en documenteren van informatie een belangrijke factoren zijn.

Wat bieden wij

  • Jaarsalaris van € 34.000 tot € 50.000 bruto (afhankelijk van kennis en ervaring), dit is inclusief 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
  • 25,5 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen
  • Goede pensioenregeling

Wie zijn wij

Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints en Ralston leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten? Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail aan Mireille van Deutekom, HR Manager: mvandeutekom@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Dave Hofstede, ICT Manager, op 06 2294 6017. De gesprekken zullen na 17 augustus plaatsvinden in verband met vakanties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.