fbpx

Data Analist

Als Data Analist binnen Koninklijke Van Wijhe Verf vervul je een ondersteunende functie voor de afdeling Marketing (75%) en de afdeling R&D (25%). Je voorziet collega’s, binnen en buiten de afdelingen, van inzichten en stuurinformatie op basis van beschikbare en te verkrijgen data. De focus ligt op de informatie die nodig is om de commerciële én duurzame prestaties van de organisatie te verbeteren. Je maakt analyses op aanvraag en je zoekt op eigen initiatief naar nieuwe waardevolle inzichten.

In de rol van Data Analist zorg je ervoor dat de Life Cycle Analyses database in stand wordt gehouden en verder wordt ontwikkeld. Koninklijke Van Wijhe Verf heeft in nauwe samenwerking met EcoChain stappen gezet om gedetailleerde informatie te genereren over de milieu footprint van onze producten, productie en verdere bedrijfsvoering.

Verantwoordelijkheden
 • Je gaat op zoek naar betekenisvolle patronen en correlaties in datasets
 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van datamodellen
 • Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen van inzichten in trends en resultaten door het combineren van gegevens uit verschillende systemen en externe data
 • Je maakt analyses ten behoeve van het optimaliseren van het productportfolio
 • Je creëert inzicht wat de impact is van Koninklijke Van Wijhe Verf op het klimaat, mens en milieu
 • Je gaat op zoek naar nieuwe relevante databronnen en datasets binnen en buiten de organisatie
Welke competenties en ervaring breng je mee
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt ervaring met data analyse en visualisatie
 • Je hebt een goed probleemoplossend vermogen
 • Je kunt goed luisteren en interpreteren
Wat bieden wij

Wij bieden je een functie in een dynamisch familiebedrijf. Hiernaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk en marktconform jaarsalaris: € 43.000 – € 59.000 (bruto) op basis van een fulltime salaris (inclusief 8% vakantietoeslag én 8% eindejaarsuitkering)
  29 vakantiedagen en 11,5 adv-dagen
 • Toegang tot online leerplatform van Goodhabitz (ontwikkeling)
 • Personeelskorting op verf
Wie zijn wij

Ons bedrijf draagt al 4 generaties dezelfde naam. Door steeds te blijven vernieuwen zal die naam ook in de toekomst blijven bestaan. Wij zijn Koninklijke Van Wijhe Verf en zijn gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B Corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints en Ralston leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail aan Mireille van Deutekom, HR Manager via personeelszaken@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Menno Beek, Marketing Manager, op 06 – 12 29 32 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Data Analist

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.