Hoofd Technische Dienst

Ben jij in staat om dagelijks leiding te geven aan de afdelingen Technische Dienst (3 FTE) en Facilitaire Dienst (2 FTE) en kun je deze verantwoordelijkheid combineren met de projectengineering én coördinatie van belangrijke investeringsprojecten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Hoofd Technische Dienst geef je leiding aan een groep monteurs en eventueel ingehuurd technisch personeel. Jouw afdeling is verantwoordelijke voor alle technische werkzaamheden aan apparatuur en installaties. Je ondersteunt de monteurs door het werk te coördineren en prioriteiten te stellen. Je onderhoudt de contacten met leveranciers en zorgt voor een snelle en effectieve aanpak van technische problemen, storingen en conflicten.
Als Project Engineer begeleid je investeringsprojecten van begin tot eind. Je bereid de projecten tot in de puntjes voor, coördineert de projectvoortgang en ziet er op toe dat de projecten succesvol en binnen budget afgerond worden. Wanneer werkzaamheden hierom vragen steek je graag zelf de handen uit de mouw.

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur werktuigbouwkunde met affiniteit voor elektrotechniek.
  • Leidinggevende ervaring aan teams, waarbij je goed in staat bent om je team een duidelijke richting te geven door ze te motiveren, coachen en mogelijkheden te bieden om zich te ontwikkelen.
  • Ervaring in de engineering, in de aansturing van projecten en met verbetertrajecten in een industriële omgeving.
  • Je hebt een flexibele instelling, neemt graag het voortouw en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent analytisch en hebt een sterk probleemoplossend vermogen met een gevoel voor hoofd- en bijzaken.
  • Je bent vasthoudend, een doorzetter en resultaat gericht.

Wat bieden wij
Wij bieden je een functie in een dynamisch familiebedrijf. Iedere dag is anders en je krijgt de kans om je eigen functie verder vorm te geven. Hiernaast bieden wij je:

  • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een persoonlijk keuzebudget.
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een informele, no-nonsense en duurzame organisatie.

Wie zijn wij
Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en verftoepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid. Wij zijn één van de weinige chemische bedrijven die B corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Ralston en Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?
Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw kennis, ervaring en talent in te zetten voor ons familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel Paul Karrenbeld, Manager Operations op 038 429 11 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.