Jr. HSE Officer

Dit ga je bij ons doen

Als Junior HSE Officer heb je de belangrijke- en verantwoordelijke taak om ons bedrijf en je collega’s te helpen bij het correct naleven van steeds veranderende nationale en internationale regels op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Gegevens van onze grondstoffenleveranciers moeten getoetst worden aan regels en ons beleid, zodat wij als bedrijf de grondstoffen volgens de juiste regels opslaan, verwerken en leveren. Het is aan jou om deze gegevens op een juiste wijze in te voeren en bij te houden in onze systemen.

Daarnaast ben je samen met je collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor het ondersteunen van de organisatie bij het opstellen en wijzigen van werkinstructies en procedures. Ten slotte pak je interne audits, beoordelingen en stel je rapportages op, op het gebied van veiligheid en milieu.

Wij zijn op zoek naar

Een flexibele, praktisch ingestelde en nauwkeurige jr. HSE Officer die graag in een dynamische omgeving werkt waarin projecten elkaar snel opvolgen. Je vind het leuk dat je werk deels gestuurd wordt vanuit een constant veranderende Wet- en Regelgeving.

Het is verder belangrijk dat je de Nederlandse- en Engelse taal foutloos beheerst. Je hebt een afgeronde MLO/HLO opleiding, bij voorkeur in de richting van de chemie of chemische technologie. We vinden het een pré wanneer je al werk- of stage-ervaring hebt in de chemische sector. Computer vaardigheden zoals Word, Excel en databases zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent communicatief, innovatief en service-minded.

Wat bieden wij

Wij bieden je een functie in een dynamisch familiebedrijf. Iedere dag is anders en je krijgt de kans om je eigen functie verder vorm te geven. Hiernaast bieden wij je:

- Een goed salaris en goede pensioenregeling
- 25,5 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen
- Een persoonlijk keuzebudget
- Opleidingsmogelijkheden

Wie zijn wij

Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en verftoepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid. Wij zijn één van de weinige chemische bedrijven die B corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Ralston en Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw kennis, ervaring en talent in te zetten voor ons familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel Paul Karrenbeld, Manager Operations op 038 429 11 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.