Medewerker Advies, Training & Voorlichting

Dit ga je bij ons doen

Als medewerker Advies, Training & Voorlichting heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het geven van voorlichting van producten, systemen en applicatie methodieken over/van producten van Wijzonol bouwverven; dit voor zowel de professionele- als voor de retail markt. Daarnaast check je de verftechnische adviezen welke zijn opgesteld door de Vastgoed Adviseurs en de Technische Account Managers van het bedrijf. Hierbij wordt je begeleid en ondersteund door een geautomatiseerd systeem (PAS), waarvan je tevens ook functioneel beheerder bent. Bovendien ben je verantwoordelijk dat het PAS systeem de juiste koppeling heeft met andere interne geautomatiseerde systemen. Je werkt nauw samen met de Vastgoed Adviseurs en de Technische Trainers.

Wij zijn op zoek naar

Een energieke, proactieve en zelfstandige voorlichter en adviseur die graag in een dynamische omgeving werkt. Er werken op dit moment 2 andere collega’s op deze afdeling. Jij durft je stem te laten horen en voelt je thuis in een innovatieve werkomgeving waar duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je beschikt over MBO/HBO werk en denkniveau, je hebt de afbouw/schildersschool aangevuld met binnen de branche relevante werkervaring. Je bent accuraat, goed in samenwerken, zelfstandigheid, klantgericht, goed communicatieve en je bent goed in schriftelijke communicatie. Je bent een gevorderde op het gebied van Excel en Word.

Wat bieden wij

  • Salaris tussen 2300 en 3000 euro bruto (op basis van een fulltime dienstverband en ervaring)
  • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
  • Werkweek van 40 uur
  • 25,5 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen

Wie zijn wij

Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Ralston en Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com. Eerst nog meer weten? Bel Carla Bremer, Manager Verkoopservice NL op 06 20 01 45 37.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie ook

Medewerker Technische Dienst

Heb jij ervaring in de technische dienst, als storingsmonteur of als onderhoudsmonteur? Dan hebben wij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid voor jou! In samenwerking met het Hoofd Technische Dienst en je TD collega’s verzorg je onderhoud en reparaties aan onze productielijnen, bedrijfsinstallaties en machines. Ook word je ingezet voor (kleinere) facilitaire reparaties en werk je mee aan realisatie van diverse investeringsprojecten op het gebied van nieuwbouw en machines. Volop afwisseling dus!

Technisch Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol, in de regio Noord-Brabant/Limburg, richt je je voornamelijk op het stimuleren van de verkoop aan (verf)groothandels. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol en voorziet klanten samen met de vastgoedadviseur van technische adviezen op gebied van verf.

Technisch Account Manager Timmerindustrie

In de functie van Technisch Accountmanager Timmerindustrie (tifa) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, versterken en uitbouwen van (grotendeels bestaande) relaties met Timmerfabrieken binnen de regio.

Technisch Adviseur Vastgoed (Regio Noord-Holland)

Als Technisch Adviseur Vastgoed voor Wijzonol Bouwverven ben je dé kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verftechnische adviezen met als doel het rendement op het vastgoed te optimaliseren en risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.

Service Technicus Kleurenmengsystemen

Als Service Technicus kleurenmengsystemen (SKMS) houd je je bezig met het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan kleurmengsystemen in Zuid-Nederland.