Service Technicus Kleurenmengsystemen

Service Technicus Kleurenmengsystemen
Zuid-Nederland

Over Koninklijke Van Wijhe Verf

Koninklijke Van Wijhe Verf kleurt de wereld, al meer dan 100 jaar maken wij verf! Als onafhankelijk familiebedrijf varen wij onze eigen succesvolle en ambitieuze koers. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid. Met merken als Wijzonol, Ralston en SolidLux levert Koninklijke Van Wijhe Verf (KVWV) via de groothandel en bouwmarkt aan de professionele schilder en kritische consument in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij een groothandel (Mooij Verf) met een 15-tal vestigingen in Nederland (concentratie in Noord-Holland).

Wij willen steeds beter worden! En daar hebben wij energieke en bevlogen teamspelers voor nodig. Doordat één van onze medewerkers is vertrokken, na ruim 19 jaar bij ons bedrijf te hebben gewerkt, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Dit ga je bij ons doen

Als Service Technicus kleurenmengsystemen (SKMS) houd je je bezig met het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan kleurmengsystemen in Zuid-Nederland.
(De werkzaamheden kunnen een enkele keer ook uitgevoerd moeten worden in Belgie en Duitsland.
Dit betekent dat je je in de praktijk o.a. gaat bezighouden met; het zorgdragen voor een optimaal functioneren van de kleurenmengmachines die bij klanten zijn geplaatst; het installeren van hard- en software; het uitvoeren van preventief onderhoud aan de machines, bijdrage leveren aan het verbeteren van het complete kleurenmengsysteem en het rapporteren over de voortgang van de werkzaamheden.

Wij zoeken

Een kandidaat die enthousiast wordt van een uitdagende en zelfstandige baan bij een bedrijf die waarde hecht aan de betrokkenheid en initiatieven van medewerkers.
Je beschikt bij voorkeur over een opleiding MTS Werktuigbouw / Elektrotechniek of vergelijkbare technische opleiding. We vinden het fijn als je al werkervaring hebt met Windows en het installeren en configureren van randapparatuur en bijbehorende software, goed Duits en Engels kan spreken en flexibel bent in werkdagen- en tijden.

Praktische informatie

Uren per week: 40 uur
Salarisindicatie: tussen € 2.176,12 – € 2.778,06 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
Overig: 25,5 vakantiedagen & 9,5 ATV dagen o.b.v. 40 uur, 8% vakantiegeld in mei en 8% eindejaarsuitkering in december. Een bestelbus van de zaak wordt beschikbaar gesteld.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sander Kloekke, teamleider SKMS via telefoonnummer 038-429 11 00. Geïnteresseerd in deze mooie baan? Je kunt reageren door een e-mail met daarin je motivatie en een cv te sturen naar mbakker@vanwijheverf.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie ook

Medewerker Technische Dienst

Heb jij ervaring in de technische dienst, als storingsmonteur of als onderhoudsmonteur? Dan hebben wij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid voor jou! In samenwerking met het Hoofd Technische Dienst en je TD collega’s verzorg je onderhoud en reparaties aan onze productielijnen, bedrijfsinstallaties en machines. Ook word je ingezet voor (kleinere) facilitaire reparaties en werk je mee aan realisatie van diverse investeringsprojecten op het gebied van nieuwbouw en machines. Volop afwisseling dus!

Technisch Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol, in de regio Noord-Brabant/Limburg, richt je je voornamelijk op het stimuleren van de verkoop aan (verf)groothandels. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol en voorziet klanten samen met de vastgoedadviseur van technische adviezen op gebied van verf.

Medewerker Advies, Training & Voorlichting

Als medewerker Advies, Training & Voorlichting heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het geven van voorlichting van producten, systemen en applicatie methodieken over/van producten van Wijzonol bouwverven; dit voor zowel de professionele- als voor de retail markt. Daarnaast check je de verftechnische adviezen welke zijn opgesteld door de Vastgoed Adviseurs en de Technische Account Managers van het bedrijf.

Technisch Account Manager Timmerindustrie

In de functie van Technisch Accountmanager Timmerindustrie (tifa) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, versterken en uitbouwen van (grotendeels bestaande) relaties met Timmerfabrieken binnen de regio.

Technisch Adviseur Vastgoed (Regio Noord-Holland)

Als Technisch Adviseur Vastgoed voor Wijzonol Bouwverven ben je dé kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verftechnische adviezen met als doel het rendement op het vastgoed te optimaliseren en risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.