Storingsmonteur

Over Koninklijke Van Wijhe Verf

Koninklijke Van Wijhe Verf kleurt de wereld, al meer dan 100 jaar maken wij verf! Als onafhankelijk familiebedrijf varen wij onze eigen succesvolle en ambitieuze koers. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid. Met merken als Wijzonol, Ralston en SolidLux levert Koninklijke Van Wijhe Verf (KVWV) via de groothandel en bouwmarkt aan de professionele schilder en kritische consument in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben wij een groothandel (Mooij Verf) met een 15-tal vestigingen in Nederland (concentratie in Noord-Holland).

Dit ga je bij ons doen

Voor de regio Zuid-Nederland, zijn wij op zoek naar een storingsmonteur voor onze kleurenmengmachines. Als storingsmonteur houd je je bezig met:

 • installaties van kleurenmengmachines bij klanten en in onze werkplaats in Zwolle;
 • onderhoud van kleurenmengmachines bij klanten en in onze werkplaats in Zwolle;
 • storingen verhelpen aan kleurenmengmachines;
 • vervangen van computers en bijbehorende hardware;
 • installeren en updaten van software.

Aan het eind van iedere werkdag krijg je de planning voor de volgende dag. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe laat je vanaf huis vertrekt richting de klant of het kantoor.

Wij zoeken

Een storingsmonteur die woonachtig is in Zuid-Nederland en beschikt over:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • ervaring met installatie van software en hardware en het oplossen van storingen hieraan;
 • een gezonde dosis enthousiasme, nieuwsgierigheid, klantvriendelijkheid en zelfstandigheid;
 • een flexibele werkhouding als het gaat om start- en eindtijden, omdat je afhankelijk bent van de openingstijden van onze klanten.

Wat wij bieden

 • een klein team met enthousiaste collega’s;
 • salaris tussen de € 2.300 en € 2.900 bruto o.b.v. 40 uur (afhankelijk van je ervaring);
 • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
 • 25,5 vakantiedagen & 9,5 ATV dagen o.b.v. 40 uur;
 • een bestelbus.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sander Kloekke, teamleider SKMS via telefoonnummer 038-429 11 00. Geïnteresseerd in deze mooie baan? Je kunt reageren door een e-mail met daarin je motivatie en een cv te sturen naar mbakker@vanwijheverf.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.vanwijheverf.com

Zie ook

Technisch Accountmanager regio Utrecht

Als Accountmanager bij Wijzonol, in regio Utrecht, richt je je voornamelijk op het stimuleren van de verkoop aan (verf)groothandels. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol en voorziet klanten samen met de vastgoedadviseur van technische adviezen op gebied van verf. Je komt te werken in een ondernemende omgeving die al 100 jaar vernieuwend is in het maken van verf.

Medewerker Technische Dienst

Heb jij ervaring in de technische dienst, als storingsmonteur of als onderhoudsmonteur? Dan hebben wij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid voor jou! In samenwerking met het Hoofd Technische Dienst en je TD collega’s verzorg je onderhoud en reparaties aan onze productielijnen, bedrijfsinstallaties en machines. Ook word je ingezet voor (kleinere) facilitaire reparaties en werk je mee aan realisatie van diverse investeringsprojecten op het gebied van nieuwbouw en machines. Volop afwisseling dus!

Technisch Account Manager Timmerindustrie

In de functie van Technisch Accountmanager Timmerindustrie (tifa) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, versterken en uitbouwen van (grotendeels bestaande) relaties met Timmerfabrieken binnen de regio.

Technisch Adviseur Vastgoed (Regio Noord-Holland)

Als Technisch Adviseur Vastgoed voor Wijzonol Bouwverven ben je dé kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verftechnische adviezen met als doel het rendement op het vastgoed te optimaliseren en risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.