fbpx

Systeembeheerder

Als Systeembeheerder binnen Koninklijke Van Wijhe Verf zorg jij voor de beschikbaarheid, prestatie (capaciteit, verwerkingssnelheid) en toegankelijkheid van de operationele systemen en gegevensverzamelingen. Daarbij signaleer je mogelijke capaciteits- en performanceproblemen.

In de rol van Systeembeheerder beschik je over kennis (certificeringen) van de verschillende Microsoft oplossingen, zoals Windows Server, Azure en Office 365. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het opzetten en borgen van de continuïteit van de technische infrastructuur binnen de organisatie. Daarnaast ben je bezig om onze systemen en infrastructuur blijvend te verbeteren, de beveiliging en de continuïteit ervan te waarborgen. Ter verbetering van onze ICT-omgeving, zijn er momenteel een aantal projecten gaande, waarin jij vanuit je rol zult deelnemen.

In de functie van Systeembeheerder rapporteer je aan de Teamleider ICT en je zal in een hecht team terecht komen. Inhoudelijk kun je sparren met je collega Systeembeheerders. Je werkt zelfstandig en in teams en delen en documenteren van informatie zijn belangrijke factoren.

Verantwoordelijkheden
 • Samen met de Teamleider ICT ben je verantwoordelijk voor het innoveren van de ICT-infrastructuur
 • Je adviseert de organisatie op het gebied van nieuwe toepassingen
 • Je ondersteunt de migratie van applicaties naar de Cloud
 • Je beheert en migreert de VMware omgeving
 • Je fungeert als technische sparringpartner richting de Teamleider ICT, je collega’s en diverse leveranciers
Welke competenties er ervaring breng je mee
 • Je hebt diepgaande kennis van Windows, Azure, Exchange, SQL, back-up, VMware, virtualisatie, netwerken en security
 • Je analyseert vanuit verschillende invalshoeken een probleem of vraagstuk
 • Je kunt een probleemanalyse uitvoeren onder tijdsdruk en neemt daarbij geen overhaaste beslissingen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden die je aanpast aan de ontvanger, waaronder collega’s, management en leveranciers
 • Je hebt ervaring met projectmatige werkzaamheden waarin je verschillende rollen hebt aangenomen zoals projectmedewerker en projectleider
 • Je hebt een kritische houding
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar
Wat bieden wij

Wij bieden je een functie en een dynamisch familiebedrijf. Hiernaast bieden wij je:

 • Een aantrekkelijk en marktconform jaarsalaris: €43.697 – €59.928 (bruto) op basis van een fulltime dienstverband (inclusief 8% vakantietoeslag én 8% eindejaarsuitkering)
 • 29 vakantiedagen en 11,5 adv-dagen
 • Toegang tot online leerplatform van Goodhabitz (ontwikkeling)
 • Personeelskorting op verf
Wie zijn wij

Ons bedrijf draagt al 4 generaties dezelfde naam. Door steeds te blijven vernieuwen zal die naam ook in de toekomst blijven bestaan. Wij zijn Koninklijke Van Wijhe Verf en zijn gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B Corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints en Ralston leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail aan Mireille van Deutekom, HR Manager via personeelszaken@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Arjan Mulder, Business Process Manager, op 06 – 82 35 22 21.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer vacatures

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Systeembeheerder

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.