Teamleider ICT

Als Teamleider ICT binnen Koninklijke Van Wijhe Verf geef je leiding aan een team van supportdesk en systeembeheerders (5 medewerkers). Samen zorgen jullie ervoor dat er voldoende capaciteit van de ICT infrastructuur is op basis van de ICT wensen en eisen van de organisatie. Als Teamleider ICT stuur je ICT projecten aan gericht op innovatie en duurzaamheid, daarbij zorg je voor de verdeling, voortgang en kwaliteit van de taken.

In de rol van Teamleider ICT heb je een duidelijke visie van de ICT infrastructuur en draag je zorg voor de uitvoering hiervan.  Met jouw coachende en verbindende stijl van leidinggeven weet je de juiste balans te vinden tussen doorpakken en daarnaast luisteren en vertrouwen te wekken bij het team. Duidelijkheid verschaffen is soms belangrijker dan meepraten en meebewegen waardoor het van belang is dat jij stevig in je schoenen staat. Jij ziet mensen en weet hun talenten te onderscheiden en in te zetten. In deze rol ben je enthousiast om samen successen te vieren, maar ook om direct grenzen te stellen waar dat nodig is. Je bent in staat om anderen (intern en extern) op de juiste manier aan te spreken als de situatie daarom vraagt.

Als Teamleider ICT rapporteer je aan de Business Process Manager en je zal in een hecht team terecht komen. Daarnaast wordt een flinke mate van zelfstandigheid verwacht waarbij het delen en documenteren van informatie van belang is.

Verantwoordelijkheden
– Je bent verantwoordelijk voor continuïteit en kwaliteit van geautomatiseerde informatievoorziening waarbij stagnatie een groot afbreukrisico vormt
– Je zorgt middels Life Cycle Management voor continuïteit op het gebied van hardware en software
– Je ontwikkelt procedures voor het voeren van technisch beheer en het beveiligingsbeleid van de ICT-infrastructuur en -architectuur
– Je begeleidt het team qua werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling en daagt hen uit op vakinhoudelijk vlak

Welke competenties er ervaring breng je mee
– Je bent in staat om technische werkzaamheden/projecten uit te voeren en/of te leiden
– Je houdt van structuur en laat dit ook zien in je werkzaamheden
– Je hebt actuele kennis van Cloud & security
– Je hebt management skills om leiding te geven aan de afdeling
– Je bent stressbestendig
– Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en -denkniveau.
– Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie als leidinggevende in de IT, maar ook een IT-professional die toe is aan een volgende stap nodigen wij uit te reageren

Wat bieden wij
Wij bieden je een functie in een dynamisch familiebedrijf. Hiernaast bieden wij je:
– Een aantrekkelijk en marktconform jaarsalaris: € 50.000 – € 70.000 (bruto) op basis van een fulltime dienstverband (inclusief 8% vakantietoeslag én 8% eindejaarsuitkering)
– 29 vakantiedagen en 11,5 adv-dagen
– Toegang tot online leerplatform van Goodhabitz (ontwikkeling)
– Personeelskorting op verf

Wie zijn wij
Ons bedrijf draagt al 4 generaties dezelfde naam. Door steeds te blijven vernieuwen zal die naam ook in de toekomst blijven bestaan. Wij zijn Koninklijke Van Wijhe Verf en zijn gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B Corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints en Ralston leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten? 
Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail aan Mireille van Deutekom, HR Manager: personeelszaken@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Arjan Mulder, Business Process Manager, op 06 – 82 35 22 21.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer vacatures

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Teamleider ICT

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.