Teamleider R&D

Wij zijn op zoek naar

Een gemotiveerd en gedreven chemicus met de ambitie om zich onder andere te ontwikkelen op het gebied van leiderschap. Je bent in staat om in teamverband te acteren maar daarnaast ook sturing te geven aan een kleine groep medewerkers. Je bent iemand met een proactieve houding die gemotiveerd is om te leren en kennis over te dragen. Een achtergrond betreffende katalytische chemie is noodzakelijk, ervaring in de verfindustrie is een pré. Je hebt een relevante scheikundige hbo- of wo opleiding afgerond, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring en kennis van Coatings en ervaring met katalytische chemie.

Werkzaamheden

Je draagt de verantwoordelijkheid over 3 verschillende teams, waar ook activiteiten plaatsvinden voor Synthetische en UV lakken alsmede ten aanzien van digitale Sustainability. Je stuurt 3 medewerkers aan, maar daarnaast werk je zelf ook actief mee op het lab. Het delegeren van verantwoordelijkheden en verdelen van taken is onder meer onderdeel van je leidinggevende rol. Je rapporteert in deze functie aan de R&D manager. Hierbij gaat het om periodiek en tijdig verstrekken van informatie over de voortgang en uitvoering van de projecten. Je werkt met een klein maar zeer slagvaardig team, met een mix aan jonge en ervaren professionals in een uitgesproken gedreven setting. Je fungeert daarnaast als primus inter pares binnen de organisatie, als het gaat om afdeling overstijgende projecten c.q. activiteiten.

Wat bieden wij (op basis van een fulltime dienstverband)

Een uitdagende fulltime baan binnen een familiebedrijf gericht op ontwikkelen en duurzaamheid, wij zijn als één van de weinige in onze branche B-Corp gecertificeerd. Daarnaast bieden wij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen en zo jezelf te blijven ontwikkelen.

Salaris tussen € 4.000 en € 5.800 euro bruto;
8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering;
25,5 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen.

Wie zijn wij

Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn de enige in onze branche die B-Corp gecertificeerd zijn en hechten veel waarde aan een duurzame toekomst waartoe Van Wijhe gerichte oplossingen ontwikkelt. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Ralston en Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Herken jij je in deze beschrijving en wil je werken aan een betere wereld, in ons gedreven team, meld je dan aan met een cv en een motivatiebrief. Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Marjolijn Bakker, HR Adviseur op 06-1333 6327.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.