Technisch Account Manager Timmerindustrie

Wijzonol Bouwverven zoekt voor de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en een gedeelte van Gelderland

In de functie van Technisch Accountmanager Timmerindustrie (tifa) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, versterken en uitbouwen van (grotendeels bestaande) relaties met Timmerfabrieken binnen de regio. De overige tijd besteed je aan het verzilveren van nieuwe mogelijkheden en kansen bij nieuwe klanten. Als ambassadeur van het merk Wijzonol zorg je samen met jouw klanten voor optimale verbinding. Je rapporteert in deze functie aan de Verkoopleider Tifa.

Wijzonol Bouwverven maakt onderdeel uit van Koninklijke Van Wijhe Verf. We zijn een succesvol, zelfstandig en onafhankelijk Nederlands familie bedrijf met haar eigen koers. We willen de beste zijn in wat we doen! Om dit waar te maken verwachten we van jou als nieuwe collega dat je een expert bent in je vak. We ontwikkelen duurzame en innovatieve producten om hiermee onze betrokkenheid voor mens, maatschappij en milieu nog meer kracht bij te zetten.

Functie inhoud

 • Bijdrage leveren aan het opgestelde verkoopplan en bijbehorende omzetdoelstellingen.
 • Verstevigen van en verder uitbouwen van bestaande klanten.
 • Signaleren van nieuwe kansen en marktontwikkelingen.
 • (Zelfstandig) Onderhandelen en het sluiten van opdrachten/deals.
 • Administratieve van een goede afhandeling van de gemaakte afspraken met diverse relaties.
 • Begeleiden van proefapplicaties in de timmerfabriek.
 • Samenwerken in een compact team.

Functie eisen

 • Min. MBO+ werk- en denkniveau (technische of commerciële opleiding).
 • Ca. 5 jaar ervaring in een soortgelijke technisch-commerciële (buitendienst) functie.
 • Woonachtig in de regio waarin je werkzaam bent.
 • Competenties: bouwen en onderhouden van relaties, klantgerichtheid, overtuigingskracht en beïnvloeden, probleemoplossend vermogen, resultaatgerichtheid en samenwerking.

Jij zoekt

Een uitdagende baan in een professioneel team bij een gezond familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan de betrokkenheid en de initiatieven van haar medewerkers. Tegenover jouw kennis en ervaring staan een goed salaris, lease auto en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Dit houdt in

 • Salaris tussen € 2.900,00 en € 4.000,00
 • Eindejaarsuitkering van 8%
 • Goede pensioenregeling
 • 204 vakantie-uren en 9,5 ADV dagen
 • Lease auto, laptop en telefoon van de zaak

Meer weten?

Neem dan contact op met Bearny Palland, Verkoopleider Tifa, via 06 513 852 61

Zie ook

Medewerker Technische Dienst

Heb jij ervaring in de technische dienst, als storingsmonteur of als onderhoudsmonteur? Dan hebben wij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid voor jou! In samenwerking met het Hoofd Technische Dienst en je TD collega’s verzorg je onderhoud en reparaties aan onze productielijnen, bedrijfsinstallaties en machines. Ook word je ingezet voor (kleinere) facilitaire reparaties en werk je mee aan realisatie van diverse investeringsprojecten op het gebied van nieuwbouw en machines. Volop afwisseling dus!

Technisch Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol, in de regio Noord-Brabant/Limburg, richt je je voornamelijk op het stimuleren van de verkoop aan (verf)groothandels. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol en voorziet klanten samen met de vastgoedadviseur van technische adviezen op gebied van verf.

Medewerker Advies, Training & Voorlichting

Als medewerker Advies, Training & Voorlichting heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het geven van voorlichting van producten, systemen en applicatie methodieken over/van producten van Wijzonol bouwverven; dit voor zowel de professionele- als voor de retail markt. Daarnaast check je de verftechnische adviezen welke zijn opgesteld door de Vastgoed Adviseurs en de Technische Account Managers van het bedrijf.

Technisch Adviseur Vastgoed (Regio Noord-Holland)

Als Technisch Adviseur Vastgoed voor Wijzonol Bouwverven ben je dé kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verftechnische adviezen met als doel het rendement op het vastgoed te optimaliseren en risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.

Service Technicus Kleurenmengsystemen

Als Service Technicus kleurenmengsystemen (SKMS) houd je je bezig met het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan kleurmengsystemen in Zuid-Nederland.