Technisch Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol, in de regio Noord-Brabant/Limburg, richt je je voornamelijk op het stimuleren van de verkoop aan (verf)groothandels. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol en voorziet klanten samen met de vastgoedadviseur van technische adviezen op gebied van verf. Je komt te werken in een ondernemende omgeving die al 100 jaar vernieuwend is in het maken van verf.

  • De focus ligt op het stimuleren van de verkoop richting de groothandels en het onderhouden van een optimale relatie tussen de groothandels, vastgoedeigenaren en onderhoudsbedrijven.
  • Je draagt hierbij zorg voor een goede product- en actiepresentatie bij de verkooppunten.
  • Als ambassadeur van het merk Wijzonol richt je je in deze rol, naast het onderhouden van relaties, ook op het doen van acquisitie van schilders- en onderhoudsbedrijven
  • Tot slot coördineer je samen met de vastgoedadviseur complexe, verftechnische vraagstukken. Hierbij zorg je voor adviezen en oplossingen.

Wij zijn op zoek naar

Een klant- en resultaatgerichte adviseur die zelfstandig én in teamverband kan werken. Daarbij is het belangrijk dat je de Nederlandse taal foutloos beheerst (zowel mondeling als schriftelijk). Het is prettig wanneer je al ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare commerciële buitendienstfunctie. Ervaring binnen de verfbranche en/of ervaring binnen de bouw- en onderhoudsbranche zien we als een pré, maar wanneer deze kennis ontbreekt heb je er geen moeite mee om je de (verf)technische kennis snel eigen te maken.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding , bij voorkeur een commerciële opleiding. Om lange reisafstanden te voorkomen, vinden we het belangrijk dat je woonachtig bent in het gebied waar je aan de slag gaat.

Wat bieden wij

  • Salaris tussen 2.900 en 4.000 euro bruto (op basis van een fulltime dienstverband en ervaring)
  • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
  • 25,5 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen
  • Een flexibel Keuzebudget
  • Lease auto, laptop en een telefoon

Wie zijn wij

Wijzonol Bouwverven maakt onderdeel uit van de Koninklijke Van Wijhe Verf organisatie. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B corp gecertificeerd zijn. Duurzaamheid zit namelijk in onze haarvaten. Onze mensen zijn betrokken en de lijnen zijn kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staan wij voor. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele gebruikers (schilders en consumenten).

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: personeelszaken@vanwijheverf.com. Eerst nog meer weten? Bel of app Danny Sparidaens, Regiomanager Zuid-West Nederland, op 06 - 51267680.

Zie ook

Medewerker Technische Dienst

Heb jij ervaring in de technische dienst, als storingsmonteur of als onderhoudsmonteur? Dan hebben wij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid voor jou! In samenwerking met het Hoofd Technische Dienst en je TD collega’s verzorg je onderhoud en reparaties aan onze productielijnen, bedrijfsinstallaties en machines. Ook word je ingezet voor (kleinere) facilitaire reparaties en werk je mee aan realisatie van diverse investeringsprojecten op het gebied van nieuwbouw en machines. Volop afwisseling dus!

Medewerker Advies, Training & Voorlichting

Als medewerker Advies, Training & Voorlichting heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het geven van voorlichting van producten, systemen en applicatie methodieken over/van producten van Wijzonol bouwverven; dit voor zowel de professionele- als voor de retail markt. Daarnaast check je de verftechnische adviezen welke zijn opgesteld door de Vastgoed Adviseurs en de Technische Account Managers van het bedrijf.

Technisch Account Manager Timmerindustrie

In de functie van Technisch Accountmanager Timmerindustrie (tifa) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, versterken en uitbouwen van (grotendeels bestaande) relaties met Timmerfabrieken binnen de regio.

Technisch Adviseur Vastgoed (Regio Noord-Holland)

Als Technisch Adviseur Vastgoed voor Wijzonol Bouwverven ben je dé kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verftechnische adviezen met als doel het rendement op het vastgoed te optimaliseren en risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.

Service Technicus Kleurenmengsystemen

Als Service Technicus kleurenmengsystemen (SKMS) houd je je bezig met het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan kleurmengsystemen in Zuid-Nederland.