Technisch Accountmanager regio Utrecht

Dit ga je bij ons doen

Als Accountmanager bij Wijzonol, in regio Utrecht, richt je je voornamelijk op het stimuleren van de verkoop aan (verf)groothandels. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol en voorziet klanten samen met de vastgoedadviseur van technische adviezen op gebied van verf. Je komt te werken in een ondernemende omgeving die al 100 jaar vernieuwend is in het maken van verf.

  • De focus ligt op het stimuleren van de verkoop richting de groothandels en het onderhouden van een optimale relatie tussen de groothandels, vastgoedeigenaren en onderhoudsbedrijven.
  • Je draagt hierbij zorg voor een goede product- en actiepresentatie bij de verkooppunten.
  • Als ambassadeur van het merk Wijzonol richt je je in deze rol, naast het onderhouden van relaties, ook op het doen van acquisitie van schilders- en onderhoudsbedrijven
  • Tot slot coördineer je samen met de vastgoedadviseur complexe, verf technische vraagstukken. Hierbij zorg je voor de juiste adviezen en oplossingen.

Wij zijn op zoek naar

Een klant- en resultaatgerichte adviseur die zelfstandig én in teamverband kan werken. Daarbij is het belangrijk dat je de Nederlandse taal foutloos beheerst (zowel mondeling als schriftelijk). Het is prettig wanneer je al ervaring hebt in een vergelijkbare commerciële buitendienstfunctie. Ervaring binnen de verfbranche en/of ervaring binnen de bouw- en onderhoudsbranche zien we als een pré, maar wanneer deze kennis ontbreekt heb je er geen moeite mee om je dit snel eigen te maken.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding , bij voorkeur een commerciële opleiding. We willen lange reisafstanden voorkomen en daarom vinden we het belangrijk dat je woonachtig bent in het gebied waar je aan de slag gaat.

Wat bieden wij

  • Vast bruto jaarsalaris van 37,5K tot 58K (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
  • 25,5 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen
  • Lease auto, laptop en een telefoon

Wie zijn wij

Wijzonol Bouwverven maakt onderdeel uit van de Koninklijke Van Wijhe Verf organisatie. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B Corp gecertificeerd zijn. Duurzaamheid zit namelijk in onze haarvaten. Onze mensen zijn betrokken en de lijnen zijn kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staan wij voor. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele gebruikers (schilders en consumenten).

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Joost van Assem, Regiomanager Noord Nederland, op 06 - 22110978.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.