Technisch medewerker Helpdesk Mengmachines

Dit ga je bij ons doen

Binnen de afdeling Service Kleuren Meng Systeem (SKMS) vervult de helpdesk een centrale rol. Als Technisch medewerker Helpdesk Mengmachines besteed je ongeveer 65% van je tijd aan contact met klanten, los je telefonisch of via internet storingen op aan mengmachines, schudders, computers en de besturingssoftware. De overige tijd zal je veelal besteden in onze werkplaats waar je mengmachines voorbereid voor installatie. Je configureert de computer, vult de machine met pasta, kalibreert en verstuurt de machine.

Op tweedehands machines, die vaak door jezelf worden opgehaald bij een klant, voer je groot onderhoud uit. Je vervangt waar nodig onderdelen zodat deze machines weer ingezet kunnen worden. Waar mogelijk lever je zelf deze machines bij de nieuwe klant af en geef je uitleg over de werking van de machine en software. Daarnaast verzorg je de planning voor onze buitendienst- en externe monteurs en adviseer je onze accountmanagers.

Het kan voorkomen dat je enkele malen per jaar wordt ingezet voor installaties of reparaties in het buitenland. Je moet dan voornamelijk denken aan België, Luxemburg en Duitsland. Indien nodig zal je in een hotel overnachten.

Wij zijn op zoek naar

Een zelfstandige, servicegerichte, gestructureerde en leergierige Technisch medewerker Helpdesk die enthousiast wordt van klantencontact en het uitdagend vindt om technische- en/of software problemen op een klantvriendelijke wijze op te lossen.

Er werken op dit moment 3 andere collega’s op de afdeling waarvan één als monteur in de buitendienst. Het is verder belangrijk dat je voldoende kennis hebt van de Engelse en Duitse taal. Kennis van de Franse taal zien wij als een pré.

Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting en al enige werkervaring in een technische functie. Natuurlijk is gedegen kennis van Windows, computers en software installatie noodzakelijk.

Wat bieden wij

Wij bieden je een functie in een dynamisch familiebedrijf, waarbij iedere dag anders is.. Hiernaast bieden wij je:

  • Salaris tussen € 2.400 en 3.150 bruto (op basis van een fulltime dienstverband en ervaring)
  • 25,5 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen
  • Een persoonlijk keuzebudget
  • Opleidingsmogelijkheden

Wie zijn wij

Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en verftoepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid. Wij zijn één van de weinige chemische bedrijven die B corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Ralston en Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw kennis, ervaring en talent in te zetten voor ons familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com. Eerst nog meer weten? Bel of app Sander Kloekke, Teamleider SKMS op 06-5184 2568.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie ook

Medewerker Technische Dienst

Heb jij ervaring in de technische dienst, als storingsmonteur of als onderhoudsmonteur? Dan hebben wij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid voor jou! In samenwerking met het Hoofd Technische Dienst en je TD collega’s verzorg je onderhoud en reparaties aan onze productielijnen, bedrijfsinstallaties en machines. Ook word je ingezet voor (kleinere) facilitaire reparaties en werk je mee aan realisatie van diverse investeringsprojecten op het gebied van nieuwbouw en machines. Volop afwisseling dus!

Technisch Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol, in de regio Noord-Brabant/Limburg, richt je je voornamelijk op het stimuleren van de verkoop aan (verf)groothandels. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol en voorziet klanten samen met de vastgoedadviseur van technische adviezen op gebied van verf.

Medewerker Advies, Training & Voorlichting

Als medewerker Advies, Training & Voorlichting heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het geven van voorlichting van producten, systemen en applicatie methodieken over/van producten van Wijzonol bouwverven; dit voor zowel de professionele- als voor de retail markt. Daarnaast check je de verftechnische adviezen welke zijn opgesteld door de Vastgoed Adviseurs en de Technische Account Managers van het bedrijf.

Technisch Account Manager Timmerindustrie

In de functie van Technisch Accountmanager Timmerindustrie (tifa) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, versterken en uitbouwen van (grotendeels bestaande) relaties met Timmerfabrieken binnen de regio.

Technisch Adviseur Vastgoed (Regio Noord-Holland)

Als Technisch Adviseur Vastgoed voor Wijzonol Bouwverven ben je dé kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verftechnische adviezen met als doel het rendement op het vastgoed te optimaliseren en risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken.