'... 25 jaar garantie op de levensduur van houten gevelelementen met het Hout Garant Plan'

Dat betekent minder kosten, minder zorgen en minder geregel. Bearny Palland vertelt je graag meer hierover.

Het Hout Garant Plan verzekert opdrachtgevers van een zo goed mogelijke zorg voor houten gevelelementen. Van productie, montage tot inspectie en onderhoud. En dat alles minimaal 25 jaar lang tegen een zo vast mogelijke prijs. Meer service, minder kosten en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van houten gevelelementen. Dat is het Hout Garant Plan, een gezamenlijk initiatief van Wijzonol en diverse gerenommeerde ketenpartners.

Samenwerking ketenpartners in verf

Het Hout Garant Plan is gebaseerd op een intensieve samenwerking tussen professionele partijen zoals timmerfabrikanten, aannemers, schildersbedrijf en Wijzonol. Samen nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de levensduur van het geveltimmerwerk.

Hout Garant Plan; voor maximaal resultaat

Kiest u voor hout? Dan komen wij graag zo snel mogelijk met u in contact. Wij denken met u mee en komen met een optimaal advies. Via een aantal factoren kunnen we de verwachte levenscyclus van gevelelementen voorspellen. Voldoet deze niet aan de wens van de opdrachtgever, dan bekijken we hoe deze kan worden aangepast. Zo kunnen we het maximale resultaat halen uit het Hout Garant Plan.

Minder faalkosten

Het Hout Garant Plan neemt u veel zorgen uit handen. Dankzij de intensieve samenwerking tussen partners zijn er aantoonbaar minder faalkosten, want inspecties worden tijdig uitgevoerd waardoor herstelkosten worden voorkomen in de onderhoudsfase.

Budgetzekerheid

Met het eigen rekenprogramma van Wijzonol maken wij de kosten inzichtelijk. Daardoor kunt u profiteren van een grote mate van budgetzekerheid. Een extra bijkomend voordeel is één centraal aanspreekpunt vanuit de samenwerkende partijen. Deze contactpersoon verzorgt de werkvoorbereiding en ziet toe op de voortgang en het naleven van de afgesproken kwaliteitsafspraken. Dat houdt het helder en overzichtelijk.

Kies ook voor het Hout Garant Plan. Dat bespaart tijd, kosten en zorgen terwijl u profiteert van de service en de voordelen van houten gevelelementen. En dat zijn er veel! Hout heeft een prachtige uitstraling, maar is ook veelzijdig, veilig, isolerend, sterk, milieuvriendelijk, recyclebaar, CO2 vastleggend én duurzaam

Er zijn al:

Muren geverfd met
onze duurzame muurverf!

blijf op hoogte
van het laatste
nieuws

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief