Gratis met Wijzonol naar Burgers’ Zoo!

Zoo kleurrijk

Een slimme schilder werkt deze winter extra vlot door. Met Wijzonol natuurlijk, want met kwaliteit win je tijd. Vanwege de makkelijke verwerking, perfecte dekking én de snelle droging. Dat geldt voor de AQUA lakken en muurverven, maar ook voor de LBH 4SO buitenlakken die het hele jaar door te verwerken zijn. En helemaal leuk: al schilderend strijk je meteen een gratis toegangsbewijs voor Burgers’ Zoo op!

In de komende maanden geven we bij iedere 3x2,5 liter grond- en aflak en/of 3x10 liter muurverf een toegangsbewijs cadeau voor een kleurrijk dagje bij Burgers’Zoo op zaterdag 14 april 2018. Gegarandeerd een onvergetelijke dag! Dat is nog eens tijd door kwaliteit!

Deelnemende grossiers

Actievoorwaarden

  • De actie geldt alleen voor getoonde producten in deze folder: AQUA Hechtprimer, AQUA Zijdeglans, LBH 4SO Grondlak, LBH 4SO Hoogglans, Wijzoplex 2SO Extreem en Wijzotex Extra Mat.
  • De actie geldt alleen voor de 2,5 liter verpakkingsgroottes van de grond- en aflak actieproducten en de 10 liter verpakkingsgroottes van de muurverf actieproducten
  • De actie duurt t/m 31 maart 2018 of zolang de voorraad strekt want voor de toegangsbewijzen geldt op = op!
  • De toegangsbewijzen zijn alleen geldig op zaterdag 14 april 2018 en niet inwisselbaar voor geld.