fbpx

Duurzaam vastgoedonderhoud met Wijzonol

Doordachte keuzes voor meer rendement

In de komende decennia moeten er circa 10 miljoen woningen en panden in Nederland worden verduurzaamd. Een enorme uitdaging waar we samen de schouders onder zetten. Als verfproducent werken we hierbij zij aan zij met vastgoedeigenaren en onderhoudsbedrijven. Met kwaliteitsproducten voor duurzaam schilderwerk en met innovatieve tools en vastgoed specialisten die helpen bij het maken van doordachte keuzes.

Besparing op onderhoud van schilderwerk tot maar liefst 20%. Tot 2% meer overall rendement uit vastgoed.

Onze bijdrage in duurzaam vastgoedonderhoud:

  • De Wijzonol Levensduurverwachting Tool voor het vaststellen van een optimale onderhoudscyclus
  • Biobased kwaliteitsverven
  • Wijzonol LBH SDT Ultra is het enige kwalitatief hoogwaardige verfsysteem met een buitenduurzaamheid tot 12 jaar
  • Wijzonol zet zich in om de CO2-footprint van verf continu te verlagen
  • De expertise en ondersteuning van Wijzonol Vastgoed Adviseurs bij Resultaatgerichte Samenwerkingen (RGS)

Uw opbrengst uit duurzaam vastgoedonderhoud:

  • Tot 20% besparing op onderhoudskosten van schilderwerk
  • Tot 2% meer rendement uit vastgoed
  • Verlaging van CO2-uitstoot van schilderwerk

Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Maak dan een persoonlijke afspraak met één van onze Vastgoed Adviseurs. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Plan een afspraak in onderaan de pagina!

Wijzonol Levensduurverwachting Tool

Situering, ligging, functie of kleurstelling: geen object is hetzelfde en dat geldt dus ook voor de duurzaamheid van het schilderwerk. Daarom hebben wij de Wijzonol Levensduurverwachting Tool ontwikkeld; een applicatie waarin al onze kennis en kunde over verftechnologie en verduurzaming is verwerkt. Met deze tool kunnen we per object verschillende onderhoudsscenario’s schetsen en de financiële consequenties ervan doorrekenen. Dit geeft houvast bij het maken van investeringsplannen en zorgt voor grip op de begroting.

Bekijk hier de demonstratievideo:

Maximale buitenduurzaamheid

Op het gebied van buitenduurzaamheid heeft Wijzonol een naam hoog te houden. Het innovatieve onderzoekslaboratorium is continu op zoek naar mogelijkheden om de levensduur van verven verder te verlengen. De absolute top in ons buitenlakkenassortiment is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Met een buitenduurzaamheid tot 12 jaar de duurzaamste keuze voor buitenschilderwerk. Deze unieke lak gaat gemiddeld 20% langer mee dan traditionele verfsystemen en garandeert een aanzienlijke besparing in de onderhoudskosten.

Waarom grote opdrachtgevers kiezen voor duurzaam onderhoud met Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak?

Lees het verhaal van Logchies Renovatie en Onderhoud over het onderhoud van het grootste wooncomplex van Rochdale Amsterdam.

Biobased coatings en minimale CO2-footprint

Wijzonol ontwikkelt duurzame verfproducten voor generaties. Daarbij maken we gebruik van biobased grondstoffen en streven we naar een zo laag mogelijke CO2-footprint van al onze activiteiten. De data hiervan delen we met onze ketenpartners, zodat zij op hun beurt ook bewuste keuzes kunnen maken op het gebied van duurzaam schilderwerk. De Levensduurverwachting Tool geeft bijvoorbeeld inzicht in de jaarlijkse CO2-footprint van een geselecteerd verfsysteem. Overzichtelijk en transparant.

Resultaatgerichte samenwerkingsprojecten

De Wijzonol Vastgoed Adviseurs ondersteunen bij RGS-projecten en stellen hun expertise ter beschikking. Zij weten alles over verftechnologie en duurzaam schilderwerk. Ze hebben een scherp oog voor de factoren die de levensduur ervan kunnen beïnvloeden, zoals ondergrond, constructie en detaillering. Door slimme aanpassingen hierin kan de levensduur van schilderwerk aanzienlijk worden verlengd. Benieuwd hoe opdrachtgever en onderhoudsbedrijf de samenwerking met Wijzonol ervaren?

Weten wat u kunt besparen?

Benieuwd wat u samen met Wijzonol kunt besparen op het gebied van duurzaam vastgoedonderhoud? Maak een persoonlijke afspraak met één van onze Vastgoed Adviseurs. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op.

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Duurzaam vastgoedonderhoud

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.