'....daarom werkt Wijzonol mee aan jouw succes'

Bearny Palland praat je graag bij over de voordelen van ons Houtgarantplan. Wat voor jou telt, is bijvoorbeeld de 25 jaar garantie op houten gevelelementen.

Als ondernemer streef je naar de beste kwaliteit en duurzame groei van je bedrijf. Wijzonol wil daarin graag jouw strategische samenwerkingspartner zijn. Samen werken we aan innovaties en technische ontwikkelingen waarmee jij hoogwaardig geveltimmerwerk kunt afleveren. Natuurlijk met onze gecertificeerde Wijzonol verf en onze verfproducten, maar vooral door onze kennis en ervaring met je te delen.

Ervaar de voordelen van het Houtgarantplan

Minder kosten, minder zorgen en minder geregel, maar wel kunnen vertrouwen op de voordelen van houten gevelelementen. Dát kan met het Wijzonol Houtgarantplan. Doe mee en profiteer van 25 jaar garantie op de levensduur van houten gevelelementen. Dat geldt voor het gehele traject van productie, montage tot en met inspectie en onderhoud. Dankzij tijdige inspecties houd jij je beheerskosten laag en heb je meer budgetzekerheid.

Het Wijzonol Houtgarantplan is gebaseerd op een intensieve ketensamenwerking tussen professionele partijen. Timmerfabrikant, aannemer, verffabrikant én schildersbedrijf staan schouder aan schouder voor de kwaliteit van hun werk en nemen samen de volledige verantwoordelijkheid voor de levensduur van het geveltimmerwerk.

Service voor timmerfabrikanten

Altijd beschikken over voldoende verf. Dat kan met onze 9 uurs service. Vandaag voor negen uur bestelt, is de volgende dag in huis. Dat garanderen wij. Wijzonol is KOMO-gecertificeerd. Wij delen onze kennis en ervaring graag met je via bijvoorbeeld de SKH en de NBvT. Je kunt ook vele procescondities downloaden.

Sta jij open voor frisse ideeën? Wil je meebouwen aan een innovatieve en duurzame samenwerking die zorgt voor nieuwe mogelijkheden? Pak deze kans samen met Wijzonol. Samen gaan we voor hetzelfde doel; het afleveren van kwalitatief hoogwaardig geveltimmerwerk dat past in de huidige bouwprocessen.

Persoonlijk advies

Zoek je de juiste producten voor je opdracht, of wil je een goed gefundeerd advies? Neem dan contact op met Bearny Palland, onze specialist voor de timmerfabrikant.

Download hier alle SKH publicaties Download hier het laagdikte registratie formulier

het is tijd voor een muurverf

die scheuren écht overbrugt!

Lees meer

alles over verf: Wijzonol Kennisbank

ontdek alles over verf in de Wijzonol Kennisbank

ontdek meer