fbpx

'....daarom werkt Wijzonol mee aan jouw succes'

Wij praten je graag bij over de voordelen van onze efficiënte verfsystemen. Wat voor jou telt, is bijvoorbeeld de tijdwinst die je kunt boeken tijdens het applicatieproces.

Als ondernemer streef je naar de beste kwaliteit en duurzame groei van je bedrijf. Wijzonol wil daarin graag jouw strategische samenwerkingspartner zijn. Samen werken we aan innovaties en technische ontwikkelingen waarmee jij hoogwaardig geveltimmerwerk kunt afleveren. Natuurlijk met onze gecertificeerde voor- en aflaksystemen, maar vooral door onze kennis en ervaring met je te delen.

Ervaar de voordelen van Wijzonol ECO Onecoat

De grond- en voorlak die nog ontbrak in ieder assortiment met industriële grond- en voorlakken. Vanaf nu is het mogelijk om in één arbeidsgang te voldoen aan de eisen van Concept I en II met een tijdsbesparing van wel 30% op het applicatieproces. De ideale combinatie van een extreem standvermogen, mooie vloei en een snelle doordroging maakt de Wijzonol ECO Onecoat tot een uniek product. Daarmee voldoet het aan de wens van de timmerindustrie: een hogere productiecapaciteit door tijdwinst in het applicatieproces. Wijzonol ECO Onecoat is ook probleemloos inzetbaar in combinatie met Wijzonol ECO Topcoat A Gloss en is daardoor ook toepasbaar voor geveltimmerwerk volgens Concept III.

Wijzonol timmerfabrikant - ECO One Primer

Service voor timmerfabrikanten

Wij weten wat verstoring van het productieproces kan betekenen voor uw bedrijf. Daarom is onze leverbetrouwbaarheid zo belangrijk. Binnen twee werkdagen wordt uw bestelling afgeleverd. Een bestelling vergeten? Wijzonol heeft een calamiteitenservice……voor 9.00 uur ’s ochtends besteld, de volgende dag in huis.

Dat al onze systemen KOMO-gecertificeerd zijn is een vanzelfsprekendheid. Waarin we het verschil kunnen maken? Wij delen onze kennis en ervaring op het gebied van processen, ondergronden of innovaties graag met je. Sta jij open voor frisse ideeën? Wil je meebouwen aan een innovatieve en duurzame samenwerking die zorgt voor nieuwe mogelijkheden? Pak deze kans samen met Wijzonol. Samen gaan we voor hetzelfde doel; het afleveren van kwalitatief hoogwaardig geveltimmerwerk dat past in de huidige bouwprocessen.

Persoonlijk advies

Zoek je de juiste producten voor jouw proces, of wil je een goed gefundeerd en eerlijk advies? Neem dan contact op met Bearny Palland, onze specialist voor de timmerfabrikant. Ben je op zoek naar proces condities, het Wijzonol product certificaat, SKH publicaties of het laagdikte registratieformulier? Bezoek dan onze Tifa-kennisbank.

Wet Kwaliteitsborging (WKB) checklist

Per 1 juli 2023 is de Wet Kwaliteitsborging (WKB) van kracht, met als doel het behalen van een hogere bouwkwaliteit en het reduceren van faalkosten voor bouwwerken vallend onder Gevolgklasse 1. Private kwaliteitsborgers zullen toezicht en controle houden op de geldende kwaliteitseisen. Wij helpen u, als toeleverancier, graag. Daarom hebben wij een checklist opgesteld. Deze WKB checklist geeft u handvatten om u te ontlasten bij de dossiervorming richting uw opdrachtgever. Advies: lever bij deze checklist ook foto’s mee als bewijslast. Bekijk en download de WKB checklist.

Duurzame innovatie voor de volgende generatie

Als familiebedrijf zit het in onze genen om te investeren in innovatie en duurzaamheid. Zo houden wij op het gebied van bedrijfsvoering, proces en transport rekening met mens en milieu. Dat heeft ons in 2016 als eerste chemiebedrijf ter wereld een B Corp certificaat opgeleverd. Dit betekent dat wij ons als bedrijf vrijwillig inzetten voor een betere wereld. We focussen ons niet alleen op winst, maar we hebben oog voor de wereld en maatschappij om ons heen. Ook zijn we voor het derde jaar op rij benoemd tot ‘Best For The World’ in de categorie ‘milieu’. Dat betekent dat wij ons wereldwijd tot de top 10% van alle gecertificeerde B Corps in de categorie ‘milieu’ mogen rekenen.

Kom meer te weten over onze duurzame initiatieven en bekijk de leaflet.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Timmerfabrikant

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.