Wijzonol Semppel Kleurtesters

Semppel® is de kleurtester van Wijzonol waarmee je zelf test hoe echte kleuren uitpakken. Op de plek waar jij gaat schilderen, bij echte lichtinval en bij de bestaande kleuren van je vloer en meubels. 

Let op: We doen ons uiterste best om de Semppels zo snel mogelijk te versturen. Normaal gezien heeft u de bestelde Semppels binnen 72 uur in huis. Als gevolg van de maatregelen rondom het Corona virus kan het echter voorkomen dat de levertijd iets langer is.

kleur toevoegen

Beleef je kleur met de Semppel® kleurtester

De kleurtesters van Wijzonol zijn met matte biobased muurverf gevuld. Hiermee kun je een decoratie van 1M2 opzetten of gewoon een kleurtest uitvoeren voordat je de hele muur behandeld.

Er zitten 2 Semppels in een kartonnen doosje, met kleine applicator en bakje voor de verf. Deze wordt gratis thuis in de brievenbus bezorgd.

Kies in de digitale kleurenwaaier nog een mooie combinatiekleur in passende samenstelling, een extra accent kleur, of een kleurcombinatie met lef. De combinaties worden getoond bij de binnenkleuren onderaan de pagina.  

Als je de Semppel kleurtester hebt gebruikt en je bent tevreden over het kleur resultaat. Ga dan met de kortingsbon naar de dichtstbijzijnde Wijzonol winkel en ontvang de kosten van de Semppel® retour bij aankoop van de verf.

FAQ

Heb je nog meer vragen? Kijk op de veel gestelde vragen of mail naar info@wijzonol.nl

Over Wijzonol

Wijzonol is een Oer Hollands merk. De verf wordt geproduceerd in Nederland door Koninklijke Van Wijhe Verf te Zwolle. Een familiebedrijf met B-Corp certificaat en meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van verf. Altijd op zoek naar kleurrijke duurzame coating innovaties. Zo ook onze Semppel kleurtester. Echte biobased muurverf met superieure kleur kwaliteit door de brievenbus.

Meer over Wijzonol

Beleef je kleur met de Semppel® kleurtester

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.