Wijzonol biobased Muurverf

Schilder NU groen voor een duurzame toekomst

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland duurzaam zijn. Dat is de klus waarvoor we staan. Samen gaan we die klaren. Wij ontwikkelen en produceren al jaren op duurzame wijze de hoogste kwaliteit verf. En jij kunt nu al aan de slag met onze biobased muurverven! Muurverven van de hoogste kwaliteit én duurzaam geproduceerd.

Biobased muurverf


Wij maken muurverven van biobased grondstoffen. Dat wil zeggen: gemaakt van plantaardige grondstoffen die terug kunnen groeien binnen de levensduur van het product. Zo raakt deze nooit uitgeput, in tegenstelling tot fossiele grondstoffen. Het biobased gehalte meten we volgens de 14C methode (NEN-EN 16640:2017 norm) over het gehele product. Dit is een algemeen aanvaarde Europese Norm.

Wij zijn NU

Van Wijhe Verf maakt werk van duurzaamheid en roept ook de verfsector op om te verduurzamen. Lees ons Wij zijn NU manifest op wijzijn.nu en ga ook aan de slag!

meer weten? bel onze verflijn!

ma t/m vrij 8:00 - 17:00 038 - 4291 127

neem online contact op

blijf op hoogte
van het laatste
nieuws

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Welke muurverf moet ik kiezen?

De kleur op je muren is alles bepalend voor de sfeer in huis. Er zijn ontzettend veel kleuren muurverf waaruit gekozen kan worden. Bij Wijzonol heb je de keuze uit meer dan 1800 kleuren. Elke kleur kunnen we mengen zoals jij dat wenst. Ga je voor een uitgesproken kleur of juist voor helder wit. Wijzonol heeft voor iedereen de juiste kleur. Maar welke muurverf past bij jouw klus?

Verschillende muurverf kleuren

Kleur heeft een grote invloed op ruimtes. Het zorgt dat het groter oogt of juist knusser lijkt. Daarbij dragen muurverf kleuren bij aan hoe licht een ruimte is. Het belangrijkste effect van kleur is dat het emoties oproept. Zo werkt groen kalmerend en heeft rood het tegenovergestelde effect. Een kamer met een rode muur voelt zelfs warmer aan dan een ruimte met een blauwe wand.

Het aantal kleuren muurverf kan overweldigend zijn. Welke kleur het beste bij jou of de ruimte past is geheel persoonlijk. Wij hebben alle kleuren voor je verzameld. Ontdek de meest trendy en inspirerende muurverf kleuren voor binnen en buiten via onze kleurenkiezer. Twijfel je? Bestel de kleur als verftester. Dan kun jij testen of dit dé kleur van jouw dromen is.

Muurverf voor binnen of buiten

Welke muurverf je nodig hebt is afhankelijk van waar je het wilt toepassen. Breng je muurverf buiten aan dan moet het weersbestendig zijn. Door het aanbrengen van muurverf buiten krijgt je woning een geheel ander aangezicht. Ga je binnen aan de slag? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten muurverf. De badkamer is bijvoorbeeld een vochtige ruimte. Hier is een schimmelbestendige muurverf, zoals de Wijzonol Badkamermuurverf, de beste keuze. In de keuken is een afwasbare muurverf juist handig. Deze afwasbare muurverf is schoon te maken met een vochtige doek. Zo kunt u nog langer genieten van uw muurverf.

Je muur verven met professioneel resultaat

Je muur verven heb je zo gedaan. Maar uiteindelijk wil je wel volop genieten van je muurverf. Hiervoor is het belangrijk dat je dan ook de ondergrond test. Dit geeft je inzicht in hoe je de muur moet voorbehandelen. Zo kan het nodig zijn om je muur te voorzien van muurvoorstrijk voor je begint met schilderen. Voor je daadwerkelijk je muurverf aanbrengt maak je de ondergrond schoon en stofvrij. Hierna staat niets je meer in de weg bij het bereiken van een professioneel eindresultaat. Maak tijdens het schilderen rechte banen en gebruik voor de randen een platte kwast. Wil je alle stappen bij de hand in één overzicht? Download dan onze tips voor het schilderen van muren.

Muurverf van Wijzonol

Wijzonol heeft een breed assortiment aan muurverf; welke muur jij ook wilt aanpakken. Of je nou binnen aan het werk gaat of juist buiten. Met Wijzonol muurverf heb je een prachtig eindresultaat waar je nog lang van kan genieten. Bekijk onze muurverf kleuren via de kleurenkiezer en zie direct welk Wijzonol product voor jouw klus nodig is. Heb je verder nog vragen?

Neem dan vooral contact op.