fbpx

Wijzonol Biobased Muurverf

Schilder NU groen voor een duurzame toekomst

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland duurzaam zijn. Dat is de klus waarvoor we staan. Samen gaan we die klaren. Wij ontwikkelen en produceren al jaren op duurzame wijze de hoogste kwaliteit verf. En jij kunt nu al aan de slag met onze biobased muurverven! Muurverven van de hoogste kwaliteit én duurzaam geproduceerd.

Biobased muurverf

Wij maken muurverven van biobased grondstoffen. Dat wil zeggen: gemaakt van plantaardige grondstoffen die terug kunnen groeien binnen de levensduur van het product. Zo raakt deze nooit uitgeput, in tegenstelling tot fossiele grondstoffen. Het biobased gehalte meten we volgens de 14C methode (NEN-EN 16640:2017 norm) over het gehele product. Dit is een algemeen aanvaarde Europese Norm.

Wij zijn NU

Van Wijhe Verf maakt werk van duurzaamheid en roept ook de verfsector op om te verduurzamen. Lees ons Wij zijn NU manifest op wijzijn.nu en ga ook aan de slag!

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Muurverf

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.