Werken bij Wijzonol

geef kleur aan je carrière

Werken bij Van Wijhe verf, een internationaal georiënteerd puur Nederlands familiebedrijf. In een dynamisch team van enthousiaste mensen, dat geeft kleur aan je leven. Wat in 1916 bescheiden begon is inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf met fabrieken in Zwolle en relaties in Amsterdam, Moskou, tot in Kuala Lumpur.

Drijfveren zijn vakmanschap en ondernemerszin. Daarmee bouw je aan de toekomst. Met merken als Wijzonol, Ralston, Marlise, brengen we kwaliteit en kleur samen voor consumenten, schilders, architecten, timmerfabrieken, grossiers, projectontwikkelaars in Nederland en daarbuiten.

Plezier in je werk

Naast werken in een professionele omgeving is er natuurlijk ook ruimte voor creativiteit en ontspanning. Samen met je collega’s. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, organisatiebreed, afdelingsgericht, of gewoon met collega’s onder elkaar. Jubileavieringen, sinterklaas, kleiduiven schieten, gezamenlijk hardlopen bij de Zwolse Halve Marathon, of een weekend skieën, zijn enkele voorbeelden van een actieve personeelsvereniging en van de medewerkers zelf.

Wat doet een kleurenlaborant?

Onze vacatures

Business Intelligence Specialist

Binnen de ICT afdeling van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. zijn wij op zoek naar een collega die onze medewerkers ondersteunt bij het maken van business rapportages, data analyses en het realiseren van ons Datawarehouse.

Lees verder »

Brand Manager

Wij willen de beste en duurzaamste verf ter wereld maken. Om deze missie waar te kunnen maken, zijn wij op zoek naar een Brand Manager. Met jouw kennis en ervaring help jij ons om onze merken (Wijzonol, Rebel Paints, Ralston en SolidLux) te versterken en nóg meer uit te bouwen, zowel voor de Nederlandse als markt als in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de positionering en strategie van deze merken en zorgt er samen met onze klanten in de professionele- en retail markt voor dat onze merken en producten onder de aandacht komen van onze doelgroepen.

Lees verder »

Storingsmonteur

Voor de regio Zuid-Nederland, zijn wij op zoek naar een storingsmonteur voor onze kleurenmengmachines. Als storingsmonteur houd je je bezig met: installaties van kleurenmengmachines bij klanten en in onze werkplaats in Zwolle, onderhoud van kleurenmengmachines bij klanten en in onze werkplaats in Zwolle,
storingen verhelpen aan kleurenmengmachines, vervangen van computers en bijbehorende hardware en het installeren en updaten van software. Aan het eind van iedere werkdag krijg je de planning voor de volgende dag. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe laat je vanaf huis vertrekt richting de klant of het kantoor.

Lees verder »

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.