fbpx

een knap staaltje kleurbeleving

De kleur die je in gedachten hebt even testen voordat je je hele muur een makeover geeft? Dat kan met onze Semppel®: de handige kleurtester met 1 m² échte muurverf in de kleur van je keuze.

Ideaal voor een realistische kleurindruk bij de echte lichtinval en bestaande kleuren van je vloer en meubels. Je kunt de Semppel® natuurlijk ook gebruiken voor een kleine wanddecoratie zoals een mooie tekst of grafische vorm. 

Probeer de kleuren direct op je wand of gebruik de binnenkant van de semppeldoos.

De Semppel® is verkrijgbaar in ruim 1800 Wijzonol kleuren; kies je favoriete kleur in de online kleurenwaaier óf laat je inspireren in de Trend Corner, waar we ieder seizoen de nieuwste interieur- en kleurtrends delen.

Kleur gekozen? Ga met de kortingsbon naar de dichtstbijzijnde Wijzonol winkel en ontvang de kosten van de Semppel® retour bij aankoop van de verf.

De Semppel kleurtesters bezorgen we alleen in Nederland. Wil je de Semppels in het Buitenland bestellen, stuur een mail naar het hoofdkantoor in Zwolle afdeling Export. Per email te bereiken onder info@ralstoncolour.com of per telefoon +31-38 4291100.

Hoe bestel ik een semppel?

Stappen kleurtester bestellen Wijzonol

kleur toevoegen

Actievoorwaarden Semppel

Veel voorkomende vragen over de Semppel​

Vind een Semppel verkooppunt bij jou in de buurt

Wijzonol Trend Corner

Laat je inspireren door de laatste kleurtrends

Ontdek ieder seizoen de nieuwste kleurmoods van onze trendwatchers: gespot op de internationale designbeurzen en catwalks en doorvertaald naar de meest actuele interieurtrends.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.