fbpx

Beits

heeft vochtregulerende eigenschappen

Wat is beits?

Is zeer goed vochtregulerend, daardoor geschikt voor ondergronden die iets vochtiger dan normaal kunnen zijn, bijvoorbeeld dat het binnenschilder- en kitwerk slecht is waardoor er vocht in het hout kan dringen en naar buiten wil. Beits kan transparant of dekkend zijn. 

Waar wordt het voor gebruikt?

Voor rabatwerk, Western Red Cedar, kozijnwerk, tuinmeubelen, zachte houtsoorten.  

Alles over beits

Wat is beits nu eigenlijk? Beits kan je gebruiken voor houten ondergronden die iets vochtiger dan normaal kunnen zijn. Beits trekt in het hout en beschermt het hout tegen de weersinvloeden. Beits is namelijk een van de weinig verfsoorten die vochtregulerend is. Het is dus een erg handige verfsoort om een schutting of bank mee te behandelen.

Verschillende beits kleuren?

Beits heb je in allerlei soorten en maten. Zo heb je transparante beits en dekkende beits. De beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wijzonol heeft standaard negen kleuren beits.

De dekkende buitenbeits heeft een duurzaamheid van circa vijf jaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je die 5 jaar er maximaal eruit haalt? Maak het hout allereerst goed schoon voor je de beits aanbrengt! Daarnaast wordt aanbevolen om het hout te ontvetten en te schuren. Als het hout helemaal droog is, kan je beginnen met het beitsen van je schutting.

Beits van Wijzonol

Ga zelf aan de slag en start met beitsen. Vergelijk jouw situatie met het advies van Wijzonol. Zo kan je voorbereid en al aan jouw project beginnen. Haal je Wijzonol beits bij een van onze verkooppunten.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Beits

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.