Databeheerder

Dit ga je bij ons doen

Als Master databeheerder verzorg jij het onderhoud van artikeldata in AX, Dynamics 365 en in PIM. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve planning van de te verwerken aanvragen en bestanden voor de gehele organisatie. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de verkooporganisaties en leveranciers met betrekking tot alle artikel gerelateerde vraagstukken. Daarnaast ga je je bezighouden met:

 • Invoeren, controleren en wijzigen van artikel- en klant gerelateerde gegevens.
 • Het actueel houden van brongegevens.
 • Deelnemen aan diverse vernieuwende projecten omtrent technische ontwikkelingen en master data.
 • Beheer van de klant- en leveranciersdocumentatie.
 • Beheer van de centrale database met artikelgegevens.
 • Beheer van de prijslijsten.
 • Controleren van artikelgegevens.
 • Continuïteit en goede kwaliteit waarborgen t.b.v. verschillende databases.

Wij zijn op zoek naar

Je hebt een mbo 4 diploma op zak en wordt blij van het werken met een grote variatie aan data. Je bent een gedreven en vooral ook energiek persoon die makkelijk beweegt binnen een groeiende organisatie. Excel heeft voor jou als gevorderde gebruiker geen geheimen. Draaitabellen zijn voor jou dan ook geen probleem. Je hebt affiniteit met CRM systemen, geautomatiseerde informatiesystemen (ERP), informatiebeheer (PIM) en informatiemanagement en wil je hierin graag (verder) verdiepen. We vinden het een pré wanneer je kennis of ervaring hebt met GS1-Das en Ez-base. Mocht je nog geen ervaring hebben met de databaseapplicatie SQL, dan brengen we je graag alle ins en outs bij. Met jouw logisch denkvermogen pak je dat zeker snel op. Je kunt prima zelfstandig werken, maar haalt ook veel voldoening uit het werken in teams. Je denkt goed mee en draagt, dankzij jouw analytische vaardigheden, creativiteit en inventiviteit, mooie werkbare oplossingen aan.

Wat bieden wij

 • Vast bruto jaarsalaris van 35K tot 42K (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Goede pensioenregeling
 • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
 • 25,5 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen

Wie zijn wij

Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Ralston en Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Carla Bremer, Manager Verkoopservice Nederland, op 06 -2001 4537.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.