Technisch Adviseur Vastgoed (Regio Noord-Holland)

Dit ga je bij ons doen
Als Technisch Adviseur Vastgoed voor Wijzonol Bouwverven ben je dé kennispartner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verftechnische adviezen met als doel het rendement op het vastgoed te optimaliseren en risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken. Op basis van jouw inspecties geef je gericht advies over het onderhoud van vastgoed en de toe te passen producten. Met jouw kennis inventariseer je de status van vastgoed en stel je meerjaren onderhoudsplannen op. Daarnaast maak je afspraken over het opvolgen van de adviezen en verzorg je de tussentijdse-en eindrapportages. Als specialist werk je samen met de Technisch Accountmanager in het gebied. Jouw werkzaamheden kunnen ook buiten de aangegeven regio plaatsvinden. Het ondersteunen van je collega’s en klanten op technische vragen en klachten behoort tevens tot je kerntaken. Daarnaast kan er een beroep op je worden gedaan voor het geven van workshops bij onze grossiers.

Wij zijn op zoek naar
Een klant- en resultaatgerichte adviseur die zelfstandig én in teamverband kan werken. Daarbij is het belangrijk dat je de Nederlandse taal foutloos beheerst (zowel mondeling als schriftelijk). Het is prettig wanneer je al ervaring hebt in het geven van technische adviezen en presentaties. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding (vb: Cibap of Nimeto) en kennis op het gebied van bouwkunde, RGS en duurzaamheid. We willen lange reisafstanden voorkomen en daarom vinden we het belangrijk dat je woonachtig bent in het gebied waar je aan de slag gaat.

Wat bieden wij

  • Salaris tussen 2.900 en 4.000 euro bruto (op basis van een fulltime dienstverband en ervaring)
  • 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering
  • 25,5 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen
  • Lease auto, laptop en een telefoon

Wie zijn wij
Wijzonol Bouwverven maakt onderdeel uit van de Koninklijke Van Wijhe Verf organisatie. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en -toepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid, wij zijn één van de weinige in onze branche die B corp gecertificeerd zijn. Duurzaamheid zit namelijk in onze haarvaten. Onze mensen zijn betrokken en de lijnen zijn kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staan wij voor. Met grote merken als Wijzonol, Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele gebruikers (schilders en consumenten).

Wil je meer weten?
Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw talent, kennis en ervaring in te zetten voor het merk én het familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: personeelszaken@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? Bel of app Joost van Assem, Regiomanager Noord op 06 22 11 09 78.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.