fbpx

Meer rendement uit onderhoud!

Wijzonol weet hoe.

Minder risico en meer rendement uit onderhoud? Met uw mensen, onze materialen en gezamenlijke expertise zijn we een sterke combinatie en interessante partner voor vastgoedeigenaren en –beheerders.

Onze inbreng: Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak, de meest duurzame buitenverf die momenteel op de markt verkrijgbaar is en gemiddeld maar liefst 20% langer meegaat dan alle andere verfsystemen.

Wijzonol Levensduurverwachting Tool

Daarnaast hebben we de unieke Wijzonol Levensduurverwachting Tool: een webbased tool, die de levensduur van een verfsysteem voor een specifiek object nauwkeurig berekent op basis van situering, lokaal klimaat, kleurkeuze en prestatie-indicatoren zoals glansverloop. U kunt verschillende systemen invoeren en in grafiekvorm vergelijken om samen met de opdrachtgever tot de beste keuze te komen.

Contact

Met deze troeven in handen heeft u ongetwijfeld volop gespreksstof bij uw (potentiële) opdrachtgevers. Eens verder praten met de sales/accountmanager in uw regio over de mogelijkheden en een gezamenlijk acquisitieplan? Bel voor een afspraak met 038 – 429 11 00 of neem online contact op.

Bekijk hier meer informatie over:

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Meer rendement uit onderhoud!

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.