fbpx

'...zo dragen we bij aan een duurzame samenleving'

Marlies van Wijhe vertelt graag over duurzaamheid en innovatie bij Wijzonol. Voor de woningbouw draait het natuurlijk ook om besparen van onderhoudskosten.

Hoe beheers je de uitgaven, houd je huurders tevreden en voorkom je onderhoudsachterstanden? Als medewerker bij een woningcorporatie weet je hoe lastig deze opgave is. Wijzonol komt daarin tegemoet met de Levensduurverwachtingstool. Deze unieke tool geeft je eenvoudig inzicht in de levensduur van de gekozen verfkleur in combinatie met weers- en omgevingsfactoren. Op basis van deze tool kun je onderhoudsintervallen makkelijker inschatten en dat resulteert in lagere onderhoudskosten.

Het juiste advies

De unieke levensduurverwachtingstool is niet de enige reden om te kiezen voor Wijzonol. We willen leidend zijn in duurzame en innovatieve verfproducten en beschikken over veel kennis en vakmanschap. Onze technische adviseurs staan voor je klaar met verftechnisch advies over onze producten en kleurenassortiment in combinatie met verschillende ondergronden.

Beoordeel dit product
Reviews over
Woningcorporatie

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.