fbpx

Laat ook een blijvende indruk achter met de Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries

Een hoogwaardige primer of grondverf is essentieel voor een goede start op hout, metaal, aluminium, kunststof, steen. Wijzonol komt met de verbeterde multiprimer: de Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries. Een betrouwbare alleskunner die geschikt is voor verschillende ondergronden, zowel binnen als buiten.  Handig om altijd in de bus, of op de zaak te hebben staan, dan is “your best buddy” er altijd!

Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries

Het bewijs dat topkwaliteit en duurzaamheid samengaan

  • Soepelere verwerking
  • Nog mooiere vloei
  • Uitstekende hechting en dekking
  • Sterk verhoogd biobased gehalte (20-40%)

Grondverf op waterbasis, met sterk verbeterde eigenschappen!

Gronden met de Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries zorgt gegarandeerd voor werkplezier! Het is een vullende, watergedragen primer voor binnen en buiten. De verbeterde eigenschappen van de Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries maken het tot een perfecte multiprimer die je altijd bij de hand wilt hebben. De primer heeft een zeer soepele verwerking, mooie vloei en uitstekende hechting en dekking. Met de verbeterde hechtprimer uit de AQUA BIOseries van Wijzonol, maak je ook nog eens een duurzame keuze. De hechtprimer bevat een verhoogd percentage herwinbare grondstoffen. De Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries is daarmee hét bewijs dat topkwaliteit en duurzaamheid samengaan. 

Soepelere verwerking

Door een aanpassing in de reologie is de verwerking met de kwast en roller aanmerkelijk verbeterd. Na het opzetten is de verf sneller en eenvoudiger te verdelen en te besnijden.

Uitstekende hechting en dekking

De Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries heeft een goede hechting en dekking bij het aanbrengen van de eerste laag. Dankzij de acrylaatbasis is hij daarnaast snel stofdroog en overschilderbaar.  Het is de ideale basis onder de afwerklagen watergedragen grond-, voor- of aflakken uit de Wijzonol AQUA lijn, maar daarnaast ook geschikt als basis voor oplosmiddelhoudende grond-, voor- of aflakken

Een nog mooiere vloei

De betere vloei in combinatie met de makkelijke en vlotte verwerking resulteert in een mooi strak oppervlak. Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare primer!

Grondverf met herwinbare biobased grondstoffen (20-40%)

Met meer dan 3 keer zoveel biobased grondstoffen is de AQUA Hechtprimer BIOseries van Wijzonol een grote stap vooruit in duurzame innovatie. De prestaties van elke verf zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte bindmiddel. Wijzonol heeft een innovatieve bindmiddeltechnologie ontwikkeld op basis van plantaardige oliën. Dit maakt het mogelijk om traditionele, meer schadelijke bindmiddelen te vervangen. In tegenstelling tot fossiele grondstoffen is de gebruikte plantaardige olie een hernieuwbare grondstof. De olie wordt gewonnen uit vruchten van bomen, die verbouwd zijn op marginale gronden. Deze gronden zijn door droogte niet meer geschikt voor de voedselproductie. Dit betekent dat er geen extra landbouwgrond wordt verbruikt en er geen verstoring van de voedselketen plaatsvindt. We meten en registreren de CO2-Footprint van onze muurverven en lakken.

Wijzonol-BIOseries AQUA Hechtprimer

De BIOseries van Wijzonol met duurzame grondstoffen:

  • Gewonnen uit onuitputtelijke bronnen
  • Verantwoord geproduceerd
  • Binnen de levensduur van de verf terug kunnen groeien
  • Die niet ten koste gaan van de voedselketen

De AQUA BIOseries van Wijzonol: de start van een nieuwe generatie

De ontwikkelingen van de Wijzonol BIOseries producten gaan door. Na de muurverven is met deze Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries de volgende stap gezet om het assortiment watergedragen lakken te verduurzamen, zonder daarbij concessies te doen in de kwaliteit. De Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries bevat een innovatief biobased acrylaat, die het product volgens de C14 methode in de categorie van 40-60% plaatst, conform de NEN-EN 16640:2017 norm. Dit percentage definieert het biobased gehalte van de verf inclusief bindmiddelen, oplosmiddelen, pigmenten, vulstoffen en dergelijke. Let wel; wil je het biobased percentage van meerdere producten met elkaar  vergelijken, dan is het van belang dat men dezelfde meetmethode gebruikt. 

Welke kleur grondverf, primer of hechtprimer?

De Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries is niet alleen groener en beter dan alle andere traditionele primers, maar ook verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. Afhankelijk van de eindkleur kies je de bijpassende primer.

Welke kleur voor grondverf, primer en hechtprimer? Bekijk hier alle kleuren voor de Wijzonol AQUA Hechtprimer Bioseries

kleur toevoegen

Over Van Wijhe Verf: De Koploper in duurzaamheid

Meer dan 100 jaar ervaring

De Wijzonol lakken worden allemaal in Zwolle geproduceerd door Koninklijke Van Wijhe Verf. Een familiebedrijf met B-Corp certificaat en meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van verf. Altijd op zoek naar kleurrijke duurzame coating innovaties.  Als oer-Hollandse verfproducent stimuleren we lokale verkoop. Er is altijd een verkooppunt in jouw buurt!

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel dit product
Reviews over
Laat ook een blijvende indruk achter met de Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.