Resultaten

Verfwinkels met Wijzonol

Wijzonol: vakverf sinds 1916. Al meer dan 100 jaar houden we ons dag in dag uit bezig met verf. Continu innoveren we, zonder de huidige kwaliteit van onze producten in gevaar te brengen. Inmiddels verkopen meer dan 1.000 verfwinkels Wijzonol.


De verfwinkels die Wijzonol verkopen, vind je door heel Nederland. Van Vlissingen tot Delfzijl en van West-Terschelling tot Roermond. Kortom: er is altijd een verfwinkel in jouw buurt.

Advies inwinnen bij verfwinkels

Je kunt bij de verfwinkels uiteraard terecht als je verf kopen wilt, maar je kunt ook advies ontvangen. Schroom niet om bij een verfspeciaalzaak binnen te stappen als je twijfelt over het product dat je kiezen moet.

Het inwinnen van advies, alvorens je verf kopen gaat, raden wij ten zeerste aan. In een verfspeciaalzaak kunnen professionals je precies vertellen welke verfsoort bij jouw klus past. Misschien kun je het best hoogglans verf kiezen of is zijdeglans verf voor jou een betere keuze!

Vind een verfwinkel bij jou in de buurt

Zoals gezegd is er altijd een verfwinkel bij jou in de buurt. Maar hoe vind je die ene verfwinkel in Amsterdam nu? Of die verfwinkel in Utrecht bij jou om de hoek? Dat is simpel! Je vult op deze pagina jouw postcode of woonplaats in. Daarna vul je in binnen welk aantal kilometers jij een verfwinkel zoekt. Klik op het woord ‘Zoeken’ en je krijgt vanzelf te zien welke verfwinkels in jouw regio Wijzonol aanbieden.

Heb je de verfwinkel in Amsterdam of de verfwinkel in Utrecht gevonden? Dan kun je ook nog checken of de verfspeciaalzaak zogeheten ‘Semppels’ aanbiedt. Hiermee kun je de verf die jij wilt gebruiken, proberen.

Vragen over verfwinkels?

Wil je meer weten over verfwinkels die Wijzonol verkopen? Neem gerust contact met ons op.