fbpx

Bedrijfsvoering

verwarming en koeling uit de aarde

Onze aarde zit vol energie. Met een Warmte Koude Opslag (WKO) installatie kun je deze energie gebruiken om een gebouw te verwarmen of te koelen. Al onze locaties zijn voorzien van zo’n installatie. Door gebruik te maken van aardwarmte in plaats van aardgas verminderen we de uitstoot van CO2 met wel 99.560 kg per jaar!

duurzame verlichting

In onze kantoren en het magazijn maken we gebruik van duurzame LED verlichting. De verlichting gaat aan en uit met een bewegingssensor. Op het moment dat er niet gewerkt wordt op een bepaalde plek, gaat het licht dus automatisch uit.

groene stroom

Onze kantoren, productielocaties en magazijn maken gebruik van groene stroom. Hiermee besparen we jaarlijks circa 93.689 kg CO2 uitstoot. We nemen groene stroom af van in Nederland geproduceerde duurzame energie. Daarmee draaien we onze verf volledig op zon en wind.

ICT

Door ongebruikte capaciteit van de servers optimaal te benutten, hebben we er minder nodig voor dezelfde prestatie. Daardoor besparen we niet alleen veel energie, maar levert dit ook een enorme besparing op in warmte ontwikkeling en koeling.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Bedrijfsvoering

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.