fbpx

Partners & keurmerken

iso-certificatie

Van Wijhe verf heeft de ISO 14001 en ISO 9001 certificaten behaald. Dit is de ISO-certificatie voor kwaliteit en milieu. Dit betekent dat we al het mogelijke doen om een zo goed mogelijk product te leveren en continu streven naar verbetering. Hierbij houden we rekening met het milieu en beheersen we milieurisico’s.

breeam

Breeam is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. Kortom: een code voor een duurzaam gebouwde omgeving. Alle Wijzonol verven voldoen aan de in Breeam gehanteerde HEA 9 criteria-eis. Onze producten kunnen daardoor ingezet worden bij duurzame bouw en beheer van gebouwen.

vriend van nudge

Wijzonol is Vriend van Nudge. Nudge is een bedrijf dat via projecten en campagnes blijvende gedragsverandering wil realiseren bij zowel individuen als organisaties. Dit doen ze op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid. Als Vriend van Nudge leveren we duurzame verf én een professioneel verfadvies voor een aantal bijzondere Nudge projecten.

groene groeiers

Wij zijn lid van de Groene Groeiers, dit zijn ondernemers in Nederland die op een groene manier willen groeien. We investeren volop in de ontwikkeling van circulaire producten en processen, vergroening van materialen en de energietransitie.

change inc community

De Change Inc. Community staat voor verandering. Een transitie van de toekomsteconomie  naar een duurzame wereld. Het is een kennis platform voor duurzame initiatieven. Koninklijke Van Wijhe Verf wil hier graag aan bijdragen. Met het bundelen van veranderkracht in de economie met andere toekomstmakers.

Beoordeel dit product
Reviews over
Partners & keurmerken

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.