fbpx

Asian Blues

Mixen van dessins

Mooi contrasterend: stoere industriële materialen naast het delicate van het Japans en Chinees porselein en dessins. Blauw is de verbindende factor in denim, indigo, Delfts blauw, maar ook voor blauwgroene tinten is er ruimte. Hand-crafted en gepolijste accessoires komen samen, net als koel en warme kleuren, licht en donkere materialen en verbleekte en verzadigde tinten.

Creëer je eigen stijl

De lambrisering is hier vlekkerig geschilderd met een droge verfroller in kobaltblauw. Ook het flessenrek is hier gedompeld in een laagje knal/kobalt blauwe Wijzonol Semppel Matte muurverf. Keywords hier zijn industrieel, handgemaakt en het mixen van dessins.

Een stilleven van zelf geverfde items

3 geverfde items bij elkaar; de lambrisering, het flessenrek en een klein tafeltje. Het vlekkerige effect van het tafeltje is door 2 wringende kleuren blauw ontstaan, grofgeverfd met een kwast! Dit kan prima met de matte muurverf van de Wijzonol Semppel.

Warm & koud gaan hand-in-hand

In dit blauwe interieur loopt de combinatie koud en warm perfect door elkaar heen. Het koele kobaltblauw van de muur, met een handpainted vlak (met een droge verfroller) in een leerkleur. Dit geeft het interieur leven en beweging zelfs!!!

Een sfeer van contrasten

Een sfeer van contrasten: blauw tegenover bruin/nude; het grove industriële tegenover fijn keramiek en glaswerk; vintage tegenover modern.

Stilleven op de muur

Een vintage blauwe tafel met pigmenten in 2 kleurgroepen in mooie glazen potten doorvertaald in de wand met het muurvlak. Met de Wijzonol Semppel heel simpel te maken op de muur.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Asian Blues

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.