fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“New greens”

Reflection on greens

Alle soorten groen zijn al weer een tijdje volop in beeld op de catwalks, in het straatbeeld en in het interieur. Ook op ons menu staat groen in alle soorten van tarwegras sapjes tot salade tot zeewier enzovoort. We zijn er nog lang niet op uitgekeken. Er zijn veel combinaties mogelijk zoals allerlei tonen in één familie bij elkaar of juist in contrast met bijvoorbeeld zwart en wit.

Op dit moodboard worden de kleuren ‘faux-camailleux’ toegepast: dat betekent dat het nét niet dezelfde toonsoort is, waardoor het een beetje wringt zoals blauwige groen met een gelige groen samen. En dan liefst ook nog in allerlei verschillende optieken bij elkaar zoals korrelig en glad, grof en verfijnd. Nieuw is het om groen te combineren met metallics, geïnspireerd door de glans van insectenogen, vleugels en schilden van torren en kevers. Daar worden zelfs sieraden en accessoires van gemaakt. In het interieur kan die rol vervult worden door woonaccessoires.

BE INSPIRED,
CHRISTINE BOLAND

Meer kleurinspiratie

Reviews over
New greens

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.